»
Ttnet Dsl Mail Problemi ve Zoque Üyeliğim
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Ttnet Dsl Mail Problemi ve Zoque Üyeliğim
Selamlar. Bir süredir çalışmayan ttnet mail hesabıma gelen zoque mailleri geri döndüğü için ana sayfada sürekli uyarı alıyorum. Uyarı: Kod:
Merhaba azer k.,
foruma kayit sirasinda vermis oldugunuz azerk*****@ttnet.net.tr adresine gönderilen mesajlarin, size iletilemedigine dair hata mesajlari almaktayiz. forum üzerinden sizinle iletisim halinde olabilmemiz icin, gecerli bir e-posta adresinize ihtiyacimiz oldugundan bunu bir an önce düzelterek bize de bildirmenizi rica ediyoruz.
Önemli: Vereceginiz yeni adreslerin lütfen kullanmakta oldugunuz gecerli adresler olmasina özen gösterin. Kullanici sözlesmesinde de belirtildigi üzere e-posta adresleriniz 3. kisilere hicbir sekilde verilmeyip, tarafimizca sakli tutulacaktir. Bedava dagitilan e-posta adresleri ile yapmak istediginiz degisiklik sirasinda karsilasacaginiz problemlerle ilgili olarak bu baglanti üzerinden bize ulasabilirsiniz.
mail hesabıma giriş yapınca ataçladığım görüntüyle(hatayla) karşılaşıyorum. |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Re: Ttnet Dsl Mail Problemi ve Zoque Üyeliğim
@ZuLuuuuuu, bedava dagitilan email adresleri sadece üyelik basvurusu sirasinda kabul edilmiyor. kayit sirasnda verilen email adreslerinde problem yasanmasi durumunda, üyeligi kabul edilenler bize basvurmak süretiyle bedava verilen email adreslerini forumda da kullanabilirler.
azer k., bana kullanmak istedigin email adresini bildirebilirsin.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!