Zoque.Forum
»
linux üzerine forum
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
linux üzerine forum
Ben windowsu bırakmayı uzun zamandır düşünen ve en sonunda(3-4 gün önce) biraz kastırmaya karar verip artık linuxle devam etmeye başlayan biri olarak forum.zoque.net altında linuxla ilgili bir forum göremekten çok mutlu olurum.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: linux üzerine forum
su an icin böyle bir alt bölüm acmayi düsünmüyoruz, fakat yazilim bölümünde linux ile ilgili sorularina tabii ki yer verebilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende aylar önce linux e geçtim windowstan Linuxe geçince biraz zorlandım tabi ama daha sonra geçen gün aylardır kullandığım linuxten windowsa geçmek inan çok daha zor oldu. Windows u kullanırken acemilik çekiyorum ve performans açısından bariz üstünlük linuxte. Tekrar linuxe geri dönücem.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Bir açık kaynakcı ve linux portal türkiye kurucusu olarak linux konusunda elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Bu konuda sorularınızı bana özelden yada foruma başlık açarak sorabilirsiniz.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ayrıca bu başlık altında konuşulan konu bu değildi, saptırmayalım. Gnu/Linux' ile ayrı bir alt forum açılmazsa bile zaten bu konu ile ilgili işini iyi yapan Türkçe forumlar bulunmakta.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
@disorder sana katılıyorum. Windowsun programlarını windowsta kullanın. emulatör kullanmak pek mantıklı değildir ama Windows için olan programların Linux'de alternatifleri var ve bunun yanında editable olma, ücretsiz olma, güvenli olma, stabil olma ve çok çeşitli olma gibi avantajlarınıda unutmamak lazım.
ve şunuda belirtmek istiyorum insanlar kullanamadıkları için Linux'e bi antipati ile yaklaşıyorlar hatta saldırıyorlar bende bunu hiç sevmiyorum... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Senin için zaman kaybı oyun oynamayı beceremediğin bir platform vs. olabilir.
Windows kullanıcıları için Linux henüz windows kadar basit mantığı kabul etmemekte ısrar edebilir.Sizde bu mantığı anlayamıyor yada çözememişde olabilirsiniz.Ama tüm bunlar Linux forumunun olmasını engellememeli ve sizleri uzaktan yakından alakanızın bile olmadığı bir Amerikan şirketinin avukatı hatta sempatizanı yapmamalı...Windowsun mantığı biz yapalım eksikde olsa hatalıda olsa ne derece eksik güvenliği olursa olsun biz paketler ne yapar eder yapar satarız sizde alın kullanındır.Linux mantığını anlata anlata dilimizde tüy bitti .. Fazla vaktim yok kısacası kim ne kullanırsa kullansın lütfen işinize bakın bu forumda bir alanda Linux'a ayrılsa dedik..Minnettar oluruz..Teşekkür ederiz.. Sadece bu...Siz ne kaybedeceksiniz ki? ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=3649