»
Yeni Eklenen Mesajlar
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yeni Eklenen Mesajlar
Merhaba sisteme giriş yaptığımda merhaba xxxx foruma hoşgeldiniz. (sağ üstte) bölümünde yazan Siz yokken x konu ve toplam x mesaj eklendi bölümüne tıklayınca hiç bulunan mesaj sayısı ile uyuşmuyor. Hep çok daha az sonuç buluyor. Birde az önce başıma geldi forumu açtım sistem beni otomatik tanıdığından tekrar şifre girmedim. o esnada başka şeylerle megul olurken biraz zaman sonra tekrar geldim ve yeni eklenen mesajlar başlığına bastığımda hiç sonuç bulunmuyor cevabını aldım ![]() Sanırım bahsettiğim iki sorunda oturum süreleri ile alakalı Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Yeni Eklenen Mesajlar
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
şu anda bu bağlantı kaldırılmış durumda mı yoksa göremediğim bi yere mi taşındı?
Edit: Evet göremediğim bir yere (üstteki menüye) taşınmış
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Üstdeki bölümde her zaman vardı zaten. ama
Merhaba selected, forumumuza hoşgeldiniz. Son ziyaretiniz 11 saat önce (00:49). Özel Mesajlarınız: 0 Yeni, Toplam 4. burada yazan mesaj kaldırılmış |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
siz yokken şöyle şöyle oldu güzel oluyordu.
şimdi sadece yeni eklenen mesajlar'a tıklıyoruz.. acaba mümkün mü yine o yazının eskisi gibi çıkması? (bu olay versiyon yükseltmesinden sonra oldu zaten...)
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
nick ve avatarın olduğu bölmenin de boyutuyla oynanmış sanki yeni sürümde.. emin olamıyorum ama bi şekilde öyle gözüküyo..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Galerideyken siz yokken eklenen mesajlar linkine tıklarsanız gelen sayfa galeri.zoque.net üzerinden çalışıyor ve haliyle çalışamıyor, boş bir sayfa geliyor.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|