|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: İmzalara resim istiyoruzz...
Hakikaten ya acaba imza resim koysak neler koyardık ?
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
şu ana kadar bu başlığa bakmaya bile yeltenmedim; çünkü böyle bir şeyin kabul görmeyeceğini biliyordum; ben de böyle bir şeye karşıyım zaten; öyle bir şey yapılması sonun başlangıcı olur; bir süre sonra zowue şöyle bir yer olabilir: http://mrtksn.info/zoque.jpg
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Alıntı:
daha güzel olurdu.Şaka bir yana imzada resim olmamalı.
ozguryavuz .com Mesaj frc tarafından 27.06.2006 (20:57) yeniden düzenlendi.. |
||
|
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
imzanin da sinirlarini gecmemek lazim,
ha fotograf/resim/ivir zivir ekleme olayi olsaydi sahsen en buyuk fontlarla bilgisayarim ozelliklerini yazar, altina siir, ask konulu 3-4 fotograf, sonra actigim konular hakkinda *manyak bir konu, emsalsiz, filan yazardim, sonra en buyuk fontlarla fb, gs, bjk marslarindan yazardim - Allah'tan takim tutmuyorum -ooo, uzar gider, bu. bence imza boyle cok iyi. |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
Ben bazı forumlarda kendi el yazımı imzamın ufak bi imajını koyarım bu kısımlara.. açıkçası burada da kullanmayı isterdim..
Ama çok da önemli bi mevzu değil bu benim için, yani olsada olur olmasada.. sizinde yersiz korkulara kapıldığınızı düşünüyorum, sonuçta zoque kalitesini ve duruşunu ispat etmiş bi forum.. öyle bi imkan tanınsa dahi bahsettiğiniz şekilde kalitesiz forumların seviyesine inmesi çok zor gibi görünüyor. Böyle bi ortamda bulunan insanlar belirli bi seviyenin üzerindedir sanırım.. Di mi?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!