Zoque.Forum
»
'ortak projeler' forum bölümü açılsın
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
'ortak projeler' forum bölümü açılsın
Bazı web sitesi projelerinde birlikte çalışmak istediğim kişileri bulmak için hangi bölümde mesaj göndermem lazım? Varolan bölümler içime sinmiyor. 'İş ilanı' gibi bölümlerde yazmaktansa edebiyat ve müzik bölümlerinde yazmayı düşünüyorum ama o zaman da tam olarak uygun olmuyor. Edebiyat bölümü edebiyat tartışmaları için var ve belli bir edebiyat sitesinin kurulması konusundaki tartışmalar bu bölüme tam uymuyor.
Aklımda bazı projeler var. Uzun vadeli ortak işler yapabileceğimiz arkadaşlar bulmayı istiyorum. freelance siteleri de işime yaramıyor. 'Ortak işler' veya 'projeler' başlıklı bir forum bölümü açmanızı öneriyorum. Önerdiğim isimlerden ilki sitenin tarzına daha uygun olabilir. Aklımdaki konular sitede isimleri zaman zaman bahsedilen müzisyen veya edebiyatçılarla ilgili. Burada benzer ilgi alanlarını paylaştığımız pek çok kişi var. Bu aslında kendi başına önemli bir şey. Her zaman kolaylıkla ilgi alanlarımın uyuştuğu kişilerle karşılaştığımı söyleyemem. Belki de karşılaşıyorumdur ama kalabalıklar arasına fark edemiyorumdur. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: 'ortak projeler' forum bölümü açılsın
az ama öz, ://www; icerige göre dönence ve edebiyat bölümleri secilebilir. örnegin bir kitaplarla ilgili bir blog sitesi icin edebiyat bölümünde söyle bir konu acilmis ve bayagi da bir katilim olmus. proje cinsine göre is imkanlari ve ilanlar bölümüne de konu gönderilebilir.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!