Zoque.Forum
»
SEO Bölümü
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
SEO Bölümü
Webmaster Kaynakları altında bir SEO başlığı açılırsa faydalı olur diye düşünüyorum. Yönetici arkadaşlarımız değerlendirir ise sevinirim.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Re: SEO Bölümü
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
peki sizce daha baska yeni bölümlere de ihtiyacimiz var mi? saniyorum daha önce web standardlari ile ilgili bir bölüm önerisi yapilmisti. foruma da bununla ilgili pek cok konu gönderiliyor. benim su an aklima foruma gönderilen makale ya da arsiv bölümünde yer alan bazi konularin toplanacagi bir makale bölümü; haber/blog bölümlerinin de olusturulabilecegi fikri geliyor. ne dersiniz?
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Evet bencede bu bölümlerin oluşturulmasında fayda var.. Ek olarak Ortaklık Programları, Affliate sistemleri, reklam bölümleri de en az SEO kadar önemli ve eklenmesi gereken bölümler olduğu kanısındayım.. Sanırım bu bölümlere de ihtiyaç duyulacak..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!