Zoque.Forum
»
Kendi Açtığım Konuya Giremiyorum ?
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Kendi Açtığım Konuya Giremiyorum ?
Kendi açtığım konuya girerken veya konu açmaya çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum.
Gözlemlerim sonucunda konu isminde tablo veya 100% geçen konu başlıklarında bu tarz sorunlar yaşanıyor fakat bu yanlış bir gözlemde olabilir. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Kendi Açtığım Konuya Giremiyorum ?
Eğer öyleyse buna bir bug diyebilirmiyiz ? Eğer ki bu bir bug ise , vbulletinin son versiyonundan kaynaklanıyor olmalı, çünkü daha önce konu başlığında % karakteri içiren konular olmuş ve cevap alabilmişler. Sonuç olarak benim yazmış olduğum konu, sanıyorum ki okunamadığı için boşuna açılmış bir konu olacak. Bu yüzden kaldırılabilir veya düzeltilebilir ise okunduktan sonra, belki bilen bir arkadaş bilgisini benimle paylaşabilir ve sorunumu çözmüş olurum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
problem url rewrite'dan kaynaklaniyordu.
su an acilan konu calisiyor: (HTML) Tablo Boyutunu %100 Ayarlamak
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sanıyorum şimdi de $ işaretleri olan konular problem çıkarıyor; http://forum.zoque.net/sunucu-tabanl...-%24x-%3E%24y/
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Alıntı:
IE6 ile de FF2 ile de girebildim ben konuya. Bilgin olsun..
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Çok ilginç, bilgisayarı filan da yeniden başlattım aynı hatayı veriyor sadece bu başlıkta. Neyse, geçer zamanla belki =)
FF 2.0.0.1
|
Zoque'a hoşgeldiniz!