Zoque.Forum
»
Özel mesaj sayisi
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Özel mesaj sayisi
su an icin yok, ama ileride bunu opsiyon olarak sunmak istiyoruz.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Hmm, opsiyon olarak sunmak derken acaba işin içinde maddi bir durumda söz konusu olabilir mi? Yoksa ben tamamen yanlış mı değerlendiriyorum : )
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
evet, tespitin dogru. önümüzdeki günlerde bununla ilgili forumda bir aciklama da yapacagiz.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
Yeri burasımı emin değilim ama, acaba Zoque şu sıra "az ama öz" kimliğinden yavaş yavaş sıyrılıp daha "ekonomik" bir ortam haline gelmeye başlamadı mı? Ne bileyim, forumun her yanında reklamlar görüyorum, önceden donate vardı (ki hala var) şimdi özel mesaj sayısını arttırma opsiyonunun ücretli olması gündemde.. Öngörüm, muhtemelen yakın zamanda "premium üyelik" tadında farklı üyelik tipleri ve ücretleri düşünülmeye başlanabilir (mi?) Yoksa az ama öz kimliğimizi kaybedip bizde sisteme mi yeniliyoruz?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: londra
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ben forumun giderleri, harcanan emek vs karşılığı olarak reklam alınmasına, donate olayına vs karşı olmadığım gibi destek de oluyorum. Fakat açılan her ilk ve son mesajın altında yeralan Google reklamları can sıkıcı ölçüde büyük. Sisteme yenilmek, kapitalizmin kollarına düşmek gibi bir söylemle değil, ama bir kullanıcı olarak mesaj kutusunun fazla mesaj opsiyonunun ücretli verilmesi konusu bana biraz fazla geldi. Bunun yerine zoque nun bence kült olmuş tasarımını domine etmeyecek, genel konsepte uygun Google reklamları artırılabilir, ücrete tabi kişisel tanıtım kutucukları vs. konabilir, ama çok temel bazı ihtiyaçların ücretli opsiyona tabi tutulması içeriden bir göze dahi sevimli gelemeyebiliyor. Tüm maddi getiri politikalarına saygı duyuyor ve hatta destekliyorum. Böyle bir fikrin ve ortamın kurucusu ve sahibi olarak bu proje üzerinden para kazanılması haktır. Fakat bu biraz daha soft olsa forum için de daha hayırlı olur düşündesindeyim..
Sevgiyle ![]()
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
http://forum.zoque.net/guncelleme-ve...ponsor-uyelik/ adresine bununla ilgili bir konu gönderdim.
konu icinde yazilanlara da birkac ufak aciklama getirmek istiyorum:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!