Zoque.Forum
»
Acaba kaç dakikada bir güncelleniyor bu site :)
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
F5
CTRL + F5 ALT + CTRL + SHFT + F5 =))))) HAHA olmazsa hattını kesip tekrar baglan cunku ben mesajımı post ettikten 20 saniye sonra atılan mesajları dahi gorebiliyorum.. ![]() Bu arada bu site ne kadar surede bi guncelleniyor Cihangir agbi? Ben yıllardan beri müzik bölümünde Fikret Kızılok'un tıklanamayan linkine tıklamaya calısıyorum.. daha kac yılım kaldı acaba ? Koyamayacagım diyorsan oraya The Doors koyalım full destek benden sana .. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ah gözlerim... yazilanlari göremiyorum
hay allahim baglantimda koptu kopacak forum MySQL kullandigindan her zaman güncel. belki gönderilen emaillerde gecikmeler yasiniyor olabilir. keremcim, valla siteyi dogru dürüst güncellemeyeli cooook uzun zamanda oldu. elimde de fikret kizilok ile ilgili cok az bilgi var. ama yeni versiyonda sistemde ufak degisiklikler ile konuk yazar/editör uygulamasini baslatmayi düsünüyoruz. yani icerik sizden, tasarim ve uygulama bizden olacak. doors konusuna gelince sen yeter ki iste, acalim. elinde bulununlari gönder.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!