Zoque.Forum
»
Playstation bölümünün açılması hakkında
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Playstation bölümünün açılması hakkında
Bana kalırsa forumdaki Playstation bölümünün kullanıcı profili zoque'un genel kullanıcı profili ile örtüşmüyor. Birkaç işi aynı anda biraz yapmak yerine bir işi çok iyi yapmak daha iyi bir yayıncılık anlayışı olabilir. Zoque, şimdiye kadar tanıdığımız haliyle gayet iyiydi.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Playstation bölümünün açılması hakkında
Bence de haklısın, ilk gördüğümde gereksiz buldum. Gerçekten oynayan var mı diye düşündüm, sanırım var ki böyle bir bölüm açılıyor. Kaldırılmasından yana değilim, kaliteli bir bölüm olacağından eminim ama hangi kitlelere ulaşır bilemem.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
forumun anlamı,herkes bilir ki paylaşım yeridir,tanışma yeridir,bilmediğimizi öğrenme yeridir,her kritere uygun başlıklar ile haberleri doğru ve özgüvenilir bir şekilde kullanıcıya yetiştirme yeridir,evet ben ps fanıyım ve sitemde herkese bu çağrıyı yapıyorum,OYUN, BİR DÜNYADIR!!bu kanıdan asla vazgeçmem...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
Su an icin bölüm ya da katilim hakkinda olumlu, olumsuz yorum yapmak erken. Fakat hedefimiz forum genelinde oldugu üzere yeni bölümlerde belli bir seviyeyi yakalamak. Bu amacla elimizden geleni de yapacagimizdan emin olabilirsin.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
psturkiye.com ile zoque arasındaki bir anlaşmadır, elden bir şey gelmez ama en azından 7 senelik bir üye olarak bu durumu yadırgadığımı belirteyim. |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Alıntı:
Bekleyip görelim. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben de hoşnutsuzluğumu dile getireyim o zaman. Yeni mesajlara bakıyorum; artık çoğunda PS3 ibaresi var. Benim de yapılan anlaşmaya saygım var ama garipsedim biraz.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Selamlar,
Zoque forumun 7 senelik bir üyesi ve PSTurkiye.com'un kurucularından biri olarak olarak belirtmek istediğim bir iki nokta var. Sizler gibi yıllardır Zoque forumu izleyen biri olarak ne yalan söyleyeyim bende ilk görüşte bu durumu yadırgardım. Evyah oyuncular bastı burayı diye de hayıflanır, cihangir'in başını şişirirdim. Olaya bir de şu noktadan bakmak lazım diye düşünüyorum. - PS3, PS1 ve PS2 den tamamen farklı bir konsept. Playstation 3, diğer versiyonları gibi bir oyun konsolu olmasından ziyade artık bir ev eğlence sistemi. Avrupa'da yayın yapan -Türkiye'deki yayını hakkında bilgim yok henüz- T1 dergisi, TV den sonra mutlaka sahip olunması gereken 100 ev eğlence sisteminin ilk sırasına PS3 ü oturttu, hem de "bu bir devrim!" diye lanse edilen IPhone'un hemen önünde. PS3'te Blu-Ray DVD player var, internete bağlanılabiliyor, mp3 çalabiliyor, resimlerinizi saklayabiliyor vs. vs. Sanıyorum bu kısım ev elektroniğine ilgisi olanların dikkatini çekebilir. - Yakında tamamlanacak Home projesinde PS3 kullanıcıları tamamen 3D teknolojisiyle yaratılmış bir dünyada kendi karakterlerini ve kişiliklerini oluşturacak, bu kişilikleriyle internet üzerinde alışveriş yapabilecek, diğer insanlarla tanışabilecek, cep telefonlarına mesaj atabilecek vs. vs. vs.. Bu kısmı da sanırım 3D'ye, internet teknolojilerine, mobil teknolojilere ilgi duyanları ilgilendirebilir. - Folding@Home projesi var devam eden. PS3 kullanıcıları konsollarını kullanmadıkları zaman, bu projeye bağlanıp Stanford Üniversitesinde kanser araştırmaları için kullanılıyor. Bu da sağlık ve teknoloji ile ilgilenenlerin ilgisini çekecektir diye düşünüyouz. Bunun yanında tabii ki oyunlarda olacak. Oyuna ve PS'ye sadece oyun olarak bakanların da bulabileceği şeyler var. Cihangir'in de dediği gibi bence de izleyip görelim, yorum yapmak için acele etmeyelim. Zoque forum yöneticilerinin de bu vizyonun ve konseptin farkında olarak bize bu alanı sağladığını belirtmek isterim. Ve kendilerine teşekkür ederim. Ama genel bir rahatsızlık verirsekte durumu yeniden gözden geçirebiliriz. Saygılar. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script |