Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Öneri ve Düşünceleriniz » Playstation bölümünün açılması hakkında

Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 25.04.2007   #1 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Playstation bölümünün açılması hakkında

Bana kalırsa forumdaki Playstation bölümünün kullanıcı profili zoque'un genel kullanıcı profili ile örtüşmüyor. Birkaç işi aynı anda biraz yapmak yerine bir işi çok iyi yapmak daha iyi bir yayıncılık anlayışı olabilir. Zoque, şimdiye kadar tanıdığımız haliyle gayet iyiydi.
erdinç şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.04.2007   #2 (permalink)
fearfactory

Yer: istanbul
Re: Playstation bölümünün açılması hakkında

neden boyle düşündüğünü sormamda bir sakınca olmaz değil mi???
fearfactory şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 25.04.2007   #3 (permalink)
deevi

deevi's Avatar

Bence de haklısın, ilk gördüğümde gereksiz buldum. Gerçekten oynayan var mı diye düşündüm, sanırım var ki böyle bir bölüm açılıyor. Kaldırılmasından yana değilim, kaliteli bir bölüm olacağından eminim ama hangi kitlelere ulaşır bilemem.
Old 25.04.2007   #4 (permalink)
fearfactory

forumun anlamı,herkes bilir ki paylaşım yeridir,tanışma yeridir,bilmediğimizi öğrenme yeridir,her kritere uygun başlıklar ile haberleri doğru ve özgüvenilir bir şekilde kullanıcıya yetiştirme yeridir,evet ben ps fanıyım ve sitemde herkese bu çağrıyı yapıyorum,OYUN, BİR DÜNYADIR!!bu kanıdan asla vazgeçmem...
fearfactory şu an çevrimdışı  
Old 25.04.2007   #5 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169

Alıntı:
marcel tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bana kalırsa forumdaki Playstation bölümünün kullanıcı profili zoque'un genel kullanıcı profili ile örtüşmüyor. Birkaç işi aynı anda biraz yapmak yerine bir işi çok iyi yapmak daha iyi bir yayıncılık anlayışı olabilir. Zoque, şimdiye kadar tanıdığımız haliyle gayet iyiydi.
Merhaba Marcel, kaygilarini anliyorum. Fakat amacimiz yeni bölümler acarken, forumun cizgisinden ödün vermek degil. Mogollar ve Playstation 3 baslikli konuda yer alan reklamlarinda da görülecegi üzere, asil hedef kitleleri yetiskinler.

Su an icin bölüm ya da katilim hakkinda olumlu, olumsuz yorum yapmak erken. Fakat hedefimiz forum genelinde oldugu üzere yeni bölümlerde belli bir seviyeyi yakalamak. Bu amacla elimizden geleni de yapacagimizdan emin olabilirsin.
Old 26.04.2007   #6 (permalink)
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12

Alıntı:
fearfactory tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
forumun anlamı,herkes bilir ki paylaşım yeridir,tanışma yeridir,bilmediğimizi öğrenme yeridir,her kritere uygun başlıklar ile haberleri doğru ve özgüvenilir bir şekilde kullanıcıya yetiştirme yeridir,evet ben ps fanıyım ve sitemde herkese bu çağrıyı yapıyorum,OYUN, BİR DÜNYADIR!!bu kanıdan asla vazgeçmem...
emin ol buradaki herkes forumun anlamını biliyor, hatta noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılması gerektiğini de. marcel'in -katıldığım- kaygısı, oyunun dünya ya da venüs olması değil, zoque'ta böyle bölümlerin yer almasının ne derece gerekli olduğudur. yoksa cinsellik, felsefe, tarih, sağlık gibi konular da hepimiz için çok önemli. hadi o zaman hepsine bölüm açalım. bu forumun sloganı -bir zamanlar- az ama öz'dü.

psturkiye.com ile zoque arasındaki bir anlaşmadır, elden bir şey gelmez ama en azından 7 senelik bir üye olarak bu durumu yadırgadığımı belirteyim.
Old 26.04.2007   #7 (permalink)
Ceyhun Aksan

Ceyhun Aksan's Avatar

Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto

Alıntı:
oky tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
emin ol buradaki herkes forumun anlamını biliyor, hatta noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılması gerektiğini de. marcel'in -katıldığım- kaygısı, oyunun dünya ya da venüs olması değil, zoque'ta böyle bölümlerin yer almasının ne derece gerekli olduğudur. yoksa cinsellik, felsefe, tarih, sağlık gibi konular da hepimiz için çok önemli. hadi o zaman hepsine bölüm açalım. bu forumun sloganı -bir zamanlar- az ama öz'dü.

psturkiye.com ile zoque arasındaki bir anlaşmadır, elden bir şey gelmez ama en azından 7 senelik bir üye olarak bu durumu yadırgadığımı belirteyim.
oky`e katılıyorum. İlk haberi gördüğümde şaşırmıştım, açıkçası şimdi "sonra ne olacak?" dedim. Belki oyun konsollarından uzak bir insan olduğum için tam ilgimi çekmemiştir, emin değilim. Sadece PS3 amaçlı üyelikler olacaktır ve bu üyeler -belki bilgi dahilinde belki de değil- diğer bölümlere de kayabilirler. Sonrasında -belki kötümser bir yaklaşım- diğer bölümlerde -sitenin az ama özü olan- içerik düzeyinin olumsuz etkilenmesinden üzüntü duyarım.

Bekleyip görelim.
Ceyhun Aksan şu an çevrimdışı  
Old 26.04.2007   #8 (permalink)
fatihturan

fatihturan's Avatar

Yer: Rize
Görsel: 3

Ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Forumu açıp yeni mesajlara bakarken Playstation ile ilgili haber, inceleme vs. gibi konuları görmek epeyce garip geliyor bana.
Old 26.04.2007   #9 (permalink)
gemeaux

gemeaux's Avatar

Yer: İstanbul

Ben de hoşnutsuzluğumu dile getireyim o zaman. Yeni mesajlara bakıyorum; artık çoğunda PS3 ibaresi var. Benim de yapılan anlaşmaya saygım var ama garipsedim biraz.
Old 26.04.2007   #10 (permalink)
shogun

shogun's Avatar

Yer: İstanbul/Türkiye

Selamlar,

Zoque forumun 7 senelik bir üyesi ve PSTurkiye.com'un kurucularından biri olarak olarak belirtmek istediğim bir iki nokta var.

Sizler gibi yıllardır Zoque forumu izleyen biri olarak ne yalan söyleyeyim bende ilk görüşte bu durumu yadırgardım. Evyah oyuncular bastı burayı diye de hayıflanır, cihangir'in başını şişirirdim.

Olaya bir de şu noktadan bakmak lazım diye düşünüyorum.

- PS3, PS1 ve PS2 den tamamen farklı bir konsept. Playstation 3, diğer versiyonları gibi bir oyun konsolu olmasından ziyade artık bir ev eğlence sistemi.

Avrupa'da yayın yapan -Türkiye'deki yayını hakkında bilgim yok henüz- T1 dergisi, TV den sonra mutlaka sahip olunması gereken 100 ev eğlence sisteminin ilk sırasına PS3 ü oturttu, hem de "bu bir devrim!" diye lanse edilen IPhone'un hemen önünde.

PS3'te Blu-Ray DVD player var, internete bağlanılabiliyor, mp3 çalabiliyor, resimlerinizi saklayabiliyor vs. vs. Sanıyorum bu kısım ev elektroniğine ilgisi olanların dikkatini çekebilir.

- Yakında tamamlanacak Home projesinde PS3 kullanıcıları tamamen 3D teknolojisiyle yaratılmış bir dünyada kendi karakterlerini ve kişiliklerini oluşturacak, bu kişilikleriyle internet üzerinde alışveriş yapabilecek, diğer insanlarla tanışabilecek, cep telefonlarına mesaj atabilecek vs. vs. vs.. Bu kısmı da sanırım 3D'ye, internet teknolojilerine, mobil teknolojilere ilgi duyanları ilgilendirebilir.

- Folding@Home projesi var devam eden. PS3 kullanıcıları konsollarını kullanmadıkları zaman, bu projeye bağlanıp Stanford Üniversitesinde kanser araştırmaları için kullanılıyor. Bu da sağlık ve teknoloji ile ilgilenenlerin ilgisini çekecektir diye düşünüyouz.

Bunun yanında tabii ki oyunlarda olacak. Oyuna ve PS'ye sadece oyun olarak bakanların da bulabileceği şeyler var.

Cihangir'in de dediği gibi bence de izleyip görelim, yorum yapmak için acele etmeyelim.
Zoque forum yöneticilerinin de bu vizyonun ve konseptin farkında olarak bize bu alanı sağladığını belirtmek isterim. Ve kendilerine teşekkür ederim.

Ama genel bir rahatsızlık verirsekte durumu yeniden gözden geçirebiliriz.

Saygılar.
shogun şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
hakkinda , acilmasi , bolumunun , playstation

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script