Zoque.Forum
»
Kişisel mesajlara cevap verirken yanlış butona basma sorunu
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Kişisel mesajlara cevap verirken yanlış butona basma sorunu
Selamlar,
Kişisel mesaj menüsünde sağ alt bölümünde iki buton var. Bunlardan biri yönlendir diğeri de cevapla butonu. Kişisel mesaj geldiğinde neredeyse her zaman yaptığınız iş mesaja cevap vermektir. Mesajı başka kullanıcıya yönlendirme çok ender yapılan bir işlem. Oysa yönlendirme tuşu daha dikkat çekici bir yerde duruyor. Onu resimde görüldüğü gibi sol tarafa taşımanızı öneriyorum. Yanlışlıkla yönlendir tuşuna basınca aynı cevaplama penceresine benzeyen bir sayfa açılıyor. Ancak yönlendireceğiniz kişinin ismi yazılmadığı için cevap yazıp gönder tuşuna basınca ya çıkan hata mesajına bakıp, "eyvah yazdığım cevap kayboldu" diye panik oluyorsunuz veya daha kötüsü, hata mesajını da fark etmeyip cevap verdim sanıyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Kişisel mesajlara cevap verirken yanlış butona basma sorunu
Ikonlari degistirdim, yerlerine forumda mesaj/konu gönderme icin kullandiklarimizi koydum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!