Zoque.Forum
»
Zoque'u e-dergi yapalım...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Zoque'u e-dergi yapalım...
Bunu e-dergi degil de, websitesi seklinde verseniz öncelikle. Yazar kadrosu oturduktan sonra belli bir okuyucu kitlesinin de olusacagi muhakkak. Ben simdiden tahmin edebiliyorum, Görsel tasarim, Programlama, blog, Is imkanlari, hatta is imkanlari kategorisinin oldugu ve profesyonellerin yazdigi bir sitenin alacagi hiti.
Bu kadro/altyapi oturduktan sonra, site üyelerine abonelik sistemiyle e-mail üzerinden e-dergi göndermek güzel olmaz miydi? |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
(Hemende başladık fantazilere)
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Herkese Merhaba,
Bu başlığı yanlış yeremi açtım acaba? Daha yoğun bir katılım olur diye düşünüyordum. Anlaşılan o ki zoque'un e-dergi olması konusuna sıcak bakılmıyor veya yeteri oranda ilgi cezp etmiyor. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Merhaba @drkloji
Toplantı önerini doğru bulmadım. Çünkü Zoque de İstanbul dışı üye fazla bulunmakta. Toplantı gerçekleşirse bu üyeler gelemeyedebilir. (Gönüllü olurlarsa) Bu önerinin gerçekleşmesi için henüz koşullar uygun değil. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
@zorkestra olayı bu yönden değerlendirmemiştim açıkca. Haklısın şehir dışından arkadaşlar katılamaz. Ancak şu da var ki e-dergi eğer istenirse bu forumun sahidende yapabileceği birşey. Ama başlangıçta iyi bir ekip oluşturup bu ekip ile yola çıkmak şart. Benimde niyetim bunu dile getirmekti.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhabalar,
Geçenlerde eski bir arkadaşıma rastladım ve e-dergi konusunu ona açtım. Her konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Ben de oturup derginin taslağını çıkartmaya başladım. Ayrıca, Zoque yönetiminden herhangi bir katılım olmadığı için (yanlış anlaşılmasın; kimseyi suçlamıyorum) dergiyi başka bir isim altında çıkarmayı planlıyorum. Bu noktada sizlerden, derginin nasıl bir içeriğe sahip olması gerektiği hususunda fikir beyan etmenizi rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Bu tarz bir e-dergi kendi aramizda uzun süredir konustugumuz ve hala daha somut adimlar atma konusunda henüz basarili olamadigimiz proje. Böyle bir calismaya girisebilmek icin su an zamana ihtiyacimiz var, daha da önemli bir takim ön sartlarin olusmasi gerekiyor. 9 eylüldeki toplantida bu konuyu yeniden gündeme getirmek icin iyi bir firsat olacaktir.
@MalikPolat, aceleci davranmak istemiyoruz. Eger siz bir an önce birseyler yapma niyetindeyseniz, sizin de önerdiginiz üzere kendi projenize girismeniz belki daha dogru olacaktir. Bu acidan eger istiyorsaniz, yeni projeniz icin foruma uygun bir bölüme, baska bir konu gönderebilirsiniz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!