Zoque.Forum
»
zoque artalan eyvah %(
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
O sorun ben de bilgisayarın renk ayarlarıyla oynadıktan sonra olmuştu. Hani sağ tuşa tıklayıp "properties"den "appearance" girdikten sonra "Scheme"i değiştiriyoruz ya. İşte onu karıştırdıktan sonra olmuştu. Yani çözünürlük veya browser'la ilgisi yok. Ama şimdi olmuyo nedense, bi ara olmuştu işte.
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
cevap veriyorum aslında gayet açık yazılmış bir cümle daha nasıl açıklanır bilmem ama.browser yada çözünürlük ayarlarıyla alakalı değil windows un desktop ının rengini bi değiştirin bakalım (detay için Microsoft a e-mail atabilirsiniz.) neler oluyor.Bana site tasarımını yapan arkadaşın sayfa index inde backgrount koymayı unutmuş gibi geliyor, ya ona...sanırım daha detaya inmek size yakışmaz arkadaşlar.
zoque arkadaşım anlamamış bu yüzden screenshot unu atıyorum umarım yardımcı oldum şimdi...saygılar ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ben de bir problem yok valla.
bu komikhemdecok(800x880x16M bmp) nin anlamı ne?
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
Alıntı:
yoksa sen zoque.com'un analizinimi yapiyordun??? yooo.. teknik bir eksik vardi, oda bgcolor rengi belirlenmemis body tag icinde... hata duzeltildi. "nazik" uyarin icin tesekkur edecektim ammmmaaa.. neyse..
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Alıntı:
"zoque cayda istermisin", "daha detaya inmek size yakismaz arkadaslar". "zoque arkadaşım anlamamış bu yüzden screenshot unu atıyorum " vs vs.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!