Zoque.Forum
»
zoque artalan eyvah %(
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
ilk önce denetim masasından / görüntü yü seciyoruz.sonra görünüm e gelip düzen ayarlarını erik yada deniz renklerine getiriyoruz.ve OKE..
sonra browser a gelip zoque.com domain ini giriyoruz ve sonrada BOOM oda ne KÖR oldum.Burda bir sorunmu var... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
anlattiklarindan ne yazik ki birsey anlamadim. ayrica konunun site analiz ile ilgisi nedir? eger ki sayfalarin görüntülenmesinde yasanan problemler varsa bunu forumda bunun icin ayrilan kösede belirtebilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
zoque'ye...
cihangir bende buna benzer bişi soracaktım ama..
bu şekilde değil.. yani maksadım sitenin negatif yönlerini bulmak değil.. sadece siten tam ortada açılıyor ve sanki bir applet gibi..tam ortada bir süre hiç biir şey açılmadan duruyor. bu ne applet mi?yoksa başka bişi mi? cevaplarsan sevinirim..ya da index te kullandığın şey table mi? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
PC'de IE 4.0-5.0-5.5, NS 4.5 ve 4.7, Mac'de I.E 4.5 ile sayfalara daha önce bakmistim. bir hata görmemistim. dedigim gibi bir screen shot ve bunun yaninda kullandiginiz browser ve isletim sistemini de yazarsaniz bize yardimci olmus olursunuz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!