Zoque.Forum
»
Yeni üye
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: Yeni üye
Alıntı:
Bu hali beni rahatsız etmiyor gerçi, sadece herkes aynı şeyden rahatsız oluyorsa böyle bir önerim olurdu.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Ben de bir rahatsızlık duymuyorum fakat bu durum belki şu şekilde çözülebilir, Üye sınıflandırılmasındaki kriter mesaj sayısı değil de foruma giriş yaptığı tarihten bugüne geçen zaman baz alınarak yapılırsa (-ki vBulletin'de böyle bir ayar varmı - sanmıyorum - belki eklenti olabilir. ) bu şekilde bir uygulama yöntemine gidilebilir.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Kullanilan nick'in altnda yazan üye ya da yeni üye gercekten bu kadar önemli mi sizlerce? Sistem bunu belli bir mesaj adetine göre siniflandiriyor. 0-99 icin yeni üye, >100 icin üye gösteriyor.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Alternatif ve/ya da öneriler ne olabilir sizlerce?
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Mesaj sayısına bakmadan sadece üye ve yönetici olarak ayrım yapılsa nasıl olur? Ya da herhangi bir şey yazmasa? Eğer hiçbir şey yazmazsa yöneticilerin ayrı bir bölümde liste halinde bulunması gerekebilir.
Not : Böyle bir sayfa var ya da bölüm var mı bilmiyorum. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!