Zoque.Forum
»
Yeni Bölüm önerisi [Hazır Veritabanları]
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Yeni Bölüm önerisi [Hazır Veritabanları]
Merhaba.
Sunucu tabanlı programlama altına veya başka bir yere -muhtelif konularda- hazır veriler ekleyebileceğimiz ya da istekte bulunabileceğimiz bir bölüm açılması iyi olurdu diye düşündüm. Sql, mdb,csv,xls vs gibi tiplerde olabilirler. Misal türkiyenin semt semt posta kodları, meslek listeleri (meslek seçim kutucukları için), devlet kurumları, ankaradaki oteller vs.... Siz ne dersiniz?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Yeni Bölüm önerisi [Hazır Veritabanları]
Warez paylaşanlar, forumun kalitesini düşürebilir.
Bunu da düşünmek lazım bence. Yok ben yaparım derseniz örneğini verdiğiniz gibi benzeri bazı verileri paylaşıp, konunuzu güncel tutabilirsiniz.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Buna ilişkin daha kapsamlı ve sistematik bir projem var. Ancak zamansızlıktan dolayı geliştirme ve uygulama fırsatı bulamadım.
Eğer daha detaylı bir fikir önerisi oluşursa buna çok uygun bir domain'i ben de katkıda bulunarak kullanıma açabilirim.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
Bende warez diye nitelendirilicegini dusunmuyorum ayrica siteye ve bize katkida bulunucagini dusunuyorum. Sadece turkce icerikden olusan http://www.dldb.org/ tarzi bir bolum olabilir...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bence bunun biraz genişletilip paylaşım alanı olarak düşünmek sağlıklı olur; mesela vektörel türkiye haritası gibi genel ihtiyaca yönelik dosyaları paylaşmak iyi olabilir
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!