Zoque.Forum
»
Zoque.net ve İE 8 Beta 1
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Zoque.net ve İE 8 Beta 1
Evet arkadaşlar ie8 i kurdum test edeyim dedim. Gayet hızlı açıyor sayfaları artı birçok yeni özellik gelmiş.
Ancak zoque.net i açtıgımda şaşırdım açıkçası. Siteyi kaymış olarak gördüm. Resimleri ekliyorum isteyen bakabilir... Sanırım sorun ie 8 in CSS 2.1 ve HTML in son versiyonu olmas..ı
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
|
Re: Zoque.net ve İE 8 Beta 1
facebook.com gibi büyük siteler de dahil olmak üzere IE8 de kaymalar oluyor. IE6, IE7, Firefox, Opera, Safaride ayni gözüken bir site de yapmış olsanız IE8 beta 1de problem çıkabiliyor.
IE8 baştan yazılmış ve standartlara uyacağı söylenen bir default render moduyla geliyor. Çıkacağı zamana kadar CSS 2.1i tam desteklemek gibi bir hedef koymuşlar. Beta 1 deki CSS desteği henüz sonlanmış değil, bu nedenle sitelerdeki uyumsuzluklara şimdilik çok takılmamak lazım. Beta1 kulanıcıları feedback araçlarıyla problemli siteleri bildirebiliyorlar. Ayrıca Kod:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7" /> Umarım problemler beta 2 de giderilir, ve web geliştiricilerin başı (Microsoft'un pazar payı yüzünden) tekrar ağrımaz. Daha fazla bilgi için: http://blogs.msdn.com/ie/default.aspx Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Aynı firefoxtaki gibi düzgün gözüküyor problem ortadan kalktı. Teşekkürler @Vincent gerekli paylaşımı yaptığın için.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!