Zoque.Forum
»
yeni üye
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
foruma yeni üye eklenmesi hala kapalımı (gerçi ben neden yeni üye eklenmediğini de unuttum ama)
Yeni versiyona kadar yeni üye alınmayacak mı?Yeni versiyonun çıkması zaman alabilir.Almayabilirde.Yani ne olacak bu yeni üyelerin durumu.Saat 3:16 ve forumda bir kayıtlı kullanıcı (invisible) ve 4 ziyaretçi var.Bu dört ziyaretçi düşündürdü beni... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
1 mart'tan beri üyelik kapaliymis. yeni versiyonda farkli kosullarla yeniden üye alimina baslayacagiz. artik kimse tek bir email adresi vererek foruma üye olamayacak yani forumun insanlarin bir nick arkasina siginarak gercek hayatta söylemediklerini ifade edebilecekleri bir ortam olmasini istemiyoruz.
yeni versiyonun 2 hafta önce 7. betasi(release candidate 2) cikti. bundan sonra cikacak versiyon asil versiyon olacak.
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
bulunmakta.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim.
bundan sonraki versiyonda herkese e-posta yazma zorunluluğu getirilse iyi olur. yani bir şeyler yazmak zorunda kalıyorsun bazen;fakat e-postaları sisteme girilmemiş. illaki daimi kullandıkları post adreslerini yazmaya gerek yokta..en azından irtibat olacak bir şeyler bulunsun. saygılar,
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
kayitli herkes gecerli bir adres vermek zorunda. ama kimi kullanicilarin adresleri bir takim sebeblerden dolayi iptal edildiginden gönderilen emailler ulasamiyor. birde forumda söyle bir özellik var: kullanici forum üzerinden kendisine email gönderilip gönderilmeyecegine dair bir tercihte bulunabiliyor.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
yok canım öyle bir şey demek istemedim tabii
![]() sadece arada bir buradaki bazı arkadaşlara mail atma ihtiyacı hissettiğimde mail adreslerinin yazılı olmadığını görüyorum.onun için sormuştum. cevabı aldım. ![]() teşekkür ederim...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!