Zoque.Forum
»
forumdaki bug'lar, hatalar
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
forumdaki bug'lar, hatalar
ben aslında bu kısmı düşünceleriniz önerileriniz kısmına yazacaktım ama pek göz önünde olmaz... zoque'ye de yardımımız olsun...
dostum son iki gün bölümünden sonra son 5 days ingilizce kalmış sonrası yine türkçe... bilgin olsun. ellerine sağlık bu arada zoque son tasarımını da dört gözle bekliyorum... bu arada bu şey esnasında bana iyi sabrettin ya helal olsun sana ![]() ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
su an icin farkli font karakterleri calismiyor
![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
MESAJLARIM
forumun anasayfasındaki "MESAJLARIM" bölümünde bugün bir kaç mesaj atmama rağmen neden hala 0 mesajınız var diyor?
O bölüm bu amaçla değilmi yoksa ben yanlış mı anladım ?
|
|
#4 (permalink) |
|
onlar senin gönderdigin ya da sana gönderilen özel mesajlarin sayisini gösteriyor. kontrol panelinde özel mesajlar bölümüne bir göz at (kontrol panelinde henüz türkcelestirilmemis son kisim yani).
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bugün foruma girdiğimde beni harddream diye tanıdı forum,buarada harddream foruma son kayıt olan olarak gözüküyodu
allala oldum sonra sayfayı refresh yaptıkdan sonra tekrar ice oldum bu seferde son kayıt olan başka bi nickdi dundee79.Hata olsa gerek ![]()
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ben de ana sayfadaki yeni mesjları görmde zorluk yaşıyorum. Sanki yeni mesaj yokmuş gibi gözüküyor, ama forumun iç sayfalarına girdigimde yeni mesaj gönderlmiş oluyor.
bi de sanki forum sayfalarının header kısmında no-cache eksikmiş gibi geldi ![]()
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
bir de email mesajı almak stemeyn arkadaşların mesajlarının altındaki ikonlardan özel mesaj ile kullanıcının bütün mesajlarını gösteren ikon arasında bir boşluk oluşuyor.
örnek jerusalam ![]()
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Alıntı:
eger proxy'den baglaniyorsan problem kaynagi bu olabilir. forum ayarlarinda cookie'leri aktif hale getirmeni tavsiye edecegim. Alıntı:
Alıntı:
![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
index.php?s=
cookie'lerle bağlanıyorum.http://www.zoque.com/vbulletin/index.php dediğimde benim yerime sürekli harddream nickini ben olarak görüyo ama http://www.zoque.com/vbulletin/index.php?s= dediğimde beni doğru tanıyo
![]()
|
|
#10 (permalink) | |
|
Re: index.php?s=
Alıntı:
Bu problemi yaşayan başka bir arkadaş var mı acaba
|
Zoque'a hoşgeldiniz!