Zoque.Forum
»
Çalıntı Siteler Bölümü Hakkında
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Çalıntı Siteler Bölümü Hakkında
Formunuzda Çalıntı Siteler Bölümünde açmış olduğum bu kadarıda olmaz dosrusu Dernek sıtesıde calnırmı adlı konuyu kaldırmıssınız sebebını ogrenmek ıstemekteyım .
Bu forumda konuların kaldırıldığını bılmemekteyım buda benı sasırttı. Boyle bir şey arsa bile konuyu acan kısıyı bılgılendırmenız gerek dıye dusunuyorum ve sanırım yanılmıyorum .Umarım ben yanılmısımdır ve sistemde bir hata bulunmaktadır. SAYGILARIMLA |
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Alıntı:
bize birkac gün önce söyle bir email geldi: Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
bana kalirsa problem sende, yeniden bir dene.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Sanıyorum yanlışlık var
Ben ankarada oturan Webmasterlik yapan vede boyle bır sıteyı gormus ve ayrıca bu şirkete iş basvurusunda bulunmustum bunlarıda konuyu acarken foruma yazmıs bulunmaktayım ve siz bunları gorup onaylamıstınız ayrıca kımsenın kısısel saldırıda bulunmus yada fırma ismi vermiş değilim bunu mesajlarımda gorebılırsınız.
Ayrıca benım çalıntı siteler bolumune gırmemı kaldırmanız problem değil sanıyorum boyle bır sebepten alakam olmadığı bır konsepte actığım konunun sılınmesı ınternet teki forumlarda bulunan kısı haklarına sızın saldırıda bulunmus olmanız demek . Konuda kımsenın kısısel haklarına saldırı yoktur bana atmıs olduğunuz maıl alakasızdır.Benım fırmam dıye atmış olduğunuz< bır fırmam bulunmamakla bırlıkte adamlarla benım kısısel bır alışverısım yoktur kaldıkı konumda ben internet şirketinin adını bılee zıkretmıs değilim . SAYGILARIMLA |
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Re: Sanıyorum yanlışlık var
Alıntı:
calinti siteler bölümüne gelince... bölümü acarken amacimiz bu isi profesyonel yaptiklarini iddia edip, baskalarinin emekleri üzerine tasarim yapan insanlari teshir etmekti ya da tasarimlari calinan site sahiplerinin seslerini duyurabilecekleri bir bölümün olmasiydi. fakat zaman gectikce hedeflediklerimiz ve gelinen noktalarin birbirlerinden cok farkli yerler oldugunu gürdük. calinti siteler bölümü insanlarin mesaj gönderebilmek icin internette benzer tasarimli siteler aradiklari, en ufakta bir olayda mesajlarla dolduklari bir yer haline dönüstü. insanlarin yazarken kullandikari dilde bozuldu. beni en fazla rahatsiz eden konu bir takim kisisel cekememezlik yüzünden gönderilen mesajlar ve yaratilan tartismalar oldu. ben forum admini olarak bu ortamda belirli bir seviyenin korunmasini ve insanlarin yazdiklari mesajlarda olaylara duyarli yaklasmalarini bekliyorum. konu kisilestirildigi zaman kapatilir. nec adli kullanicinin yazdiklari yukarida, senin yazdiklarin belli. daha fazla bu konuya yer vermeyi uygun bulmuyorum. aranizda ne tür problemler oldugunu bilmiyorum ama buranin bu tür anlasmamazliklarin yansitilacagi bir yer olmadigini bilmelisiniz. ama eger ki konu ile ilgili söylemek istedigin birseyler oldugunu düsünüyorsun en uygunu bunu kendi sitenden duyurman ya da email yolu ile site sahibine bildirmen olacaktir. Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!