Zoque.Forum
»
Açtığım Konu Ortalıkta Yok...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Açtığım Konu Ortalıkta Yok...
9.12.2001 trarihinde web Tasarımı ve internet bölümde açtığım İlginç bir TTnet bağlantı vakası adlı konu başlığı na cevap verilmiş ve bana mail gelmiştir. ama forum da bakıyorum ve açtığım konuyu göremiyorum.
Yalnış bişimi yaptık tıkladık. Yada sorun benden filan mı kaynaklanıyor..?? Not: Tüm sitede aramada yaptım ama nafile..
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
gönderdiğin konu şu an yerinde yoksa ya taşınmıştır ya da yöneticiler tarafından silinmiştir.
konulara hangi durumlarda yöneticiler tarafından müdahele edildiği forum kurallarında yazılı. bahsettiğin konuda ücretli bir servisi kötüye kullanımla ilgili bilgiler vardı. konuyu ben taşımadım gerçi, ama muhtemelen bu yüzden bir müdahelede bulunulmuştur.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Kötüye kullanmak söz konusu değildi yasal yollarla alınmış abonelik ve bu aboneliği bana geçici süre devreden yakın bir dostum vede iki kişini aynı anda bağlanması durumu.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
gönderdigin konuya eklenen mesajlarda, tek bir account ile birden fazla kisinin nasil baglanabilecegine dair aciklamalar eklendi. forum kurallarinda gönderilecek mesajlarda uyulmasini istedigimiz noktalar var. yazilanlarin yasal olmadigini düsündügümüzden konuyu iptal ettik.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
O zaman sorun benim yazdığım mesaj da değil yazılan cevaplar yüzünden kapandı..
Tamam olay anlaşıldı teşekkürler.. ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
forum kurallarını okudum. kabul yöneticiler istediğini yapabilir ama bu konuya bende birşeyler yazmıştım. Yasal olmayan birşey olsa zaten kapatırlardı.. Bunun için sadece hatlara fazla yüklenmek deyimi kullanılabilir bence. Son mesajları görmedim ama ilk mesajda trojan vs. ile ilgili bir yazı vardı. onu kaldırmak yerine neden bütün konu silindi acaba ?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
kudak senin mesajindan sonra arkhe'nin eklemis oldugu bir mesaj var:
benden de bir yöntem sizlere Bende veezy şifremi verdim arkadaşıma. Sonra tesadüfen bi yöntem keşfettik... ...... ...... Biraz sanki foruma aykiri gibi oldu bu mesajlar ama yazdik bikere tüm konuyu ya da herhangi bir mesaji silmek yöneticinin insiyatifine kalmis bir olay. senin bu konuya gönderdigin mesaj bunun hangi isp'lerde oldugunu anlatiyor, arke ise yukarida görüldügü gibi daha detayli bilgiler vermis. konuyu iptal etmemin sebebi yeni eklenecek mesajlarin bu yönde olabilecegini düsündügümden kaynaklaniyor. ayrica forumdaki konulari silmek yerine sadece yöneticilerin erisim yetkisi olduklari özel foruma tasiyoruz. yanlis bir karar verdigimizi düsündügümüz zaman bu konulari yeniden yerlerine tasiyoruz.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ok.. anladım !
silip silmemek elbette sizin kararınız ama bireysel uyarı daha etkili olurdu sanırım. neyse söylemek istediğim birçok kullanıcı bazı isp'lerin bu durumundan habersiz.. Yinede verilen cevap için teşekkürler
|
Zoque'a hoşgeldiniz!