|
|
#1 (permalink) |
|
Radikal Bir Değişiklik :))
Gene kafamın altında bişeler planlıyorumya tabi kabul görürmü görmezmi bilemıyorum. Şimdi zoque ana sayfası klasik beyaz tarzından çıkmış grinin tonlarında yepyeni bir havaya bürünmüş oldu. Ben dıyorumki forumun bu renkleriyle ana sayfa birbirne uymuyor Forumun renkleri ana sayfaya uyumlu olsa daha güzel olmazmıydı diye soruyorum. ![]() Bide küççücük bişey daha. Avatar kullanma özelliğini ekleyin artik noluuurrrr Foruma ahenk gelsın şu sıralar çok durgun gibi.
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
aslinda birkac fikir var, ama tam nasil yapabilecegimi su an bilemiyorum. forumda farkli skin kullanma özelligi var, problem yeni skinlere ait template'lerin ingilizce olmasi. bir ara bakmaya calisacagim.
bunlara ek olarak ufak bir skript kullanacagiz, madem atraksiyon istiyoruz diyorsun. kullanicilarin forum ziyaret etme, mesaj göndermelerine göre bir takim istatistikler düzenliyor ve kullanicilari bir takim levellere yerlestiriyor. belki bu levellere göre kullanicilara istedikleri avatar ya da kullaniic isimleri altinda istedikleri isimleri kullanmalarina izin verebiliriz (üye yazan yerde yani) herhalde bu aksama dogru bu skripti kullanmaya baslariz.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bence bu çok iyi olur diye düşünüyorum.
Ayrıca forum renklerinin değişme fikri 17 ağustos deprem zamanıydı zannedersem, forum 1 gün içerisinde siyahlara bürünmüştü. Oradan aklıma geldi. template dosyalarıyla oynandığında renkleri değiştirmek benim kullandığım YaBB forumda kolay. Bulletin de bu iş ne kadar zor ayda değişiktir bilemiyorum ancak doğru renk kombinasyonları seçildiğinde forumla sitenın bir bütünlük oluşturacağı ve hoş görüneceğinden şüphem yok. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
skinle kastettigim buydu oysa ki:
http://www.optiboard.com/forums/index.php?s=&styleid=26 http://www.optiboard.com/forums/index.php?s=&styleid=25 http://www.optiboard.com/forums/index.php?s=&styleid=22 su anki renkleri degistirmeyecegim ama bunlara ek olarak yeni skinler ekleyebiliriz. tek problem yeni skinlerde herseyin ingilzce olacak olmasi.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şahsen o linklerdeki skinleri sevmedim.bu hali çok daha güzel görünüyor
bana kalırsa renklerde oynanabilir.belki bu levellere göre kullanicilara istedikleri avatar ya da kullaniic isimleri altinda istedikleri isimleri kullanmalarina izin verebiliriz (üye yazan yerde yani) bu avatar işini bi ara denemiştik de suyu çıkmıştı.dikkatli düşünmek lazım.foruma atraksiyon katalım derken,işin ucu kaçmasın...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
iptal etme secenegi her zaman var
zaten su an bir nevi deneme asamasindayiz. bir süre kalsin, tepkiler nasil olacak ona göre karar veririz.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
bence güzel ama;
- tek satır yazılmış cevaplarda mesaj oldukça ilginç duruyor. - açıkçası deneyim neye göre belirleniyor anlamadım [= benim %77im neyi gösteriyor ] aynı durum verimlikik ve aktiflik için de geçerli. yani ben almadım - ( + ) ve ( - ) tıklamaca belirli olsun, mouse cursor özelliği verilebilir. - level durumu neyi gösteriyor. kaç level'de ne olacak ki? gerçi zamanla oturacak şeyler ama şimdiden bilsek iyi olur.// bu mesajı yazdıktan sonra epey deneyim kazanmışım, %79 oldu birden de
|
|
|
#8 (permalink) |
|
level In yanina ufak bir ? soru isareti ekledim. buraya basinca acilan pop up'ta konu ile ilgili aciklama var:
Aktiflik : Bu forumda ne kadar aktif olarak katilimda bulundugunuzu gösterir. Ziyaret etme sikliginiz, her ziyaretinizde gönderdiginiz mesajlar etkin kritirlerdir. Verimlilk : Bu foruma üye oldugunuz tarihten bu yana geçen zamanla, forumda göstermis oldugunuz katilimin ortalamasidir. Deneyim : Bir sonraki seviyeye geçmeye ne kadar yaklastiginizi gösterir. Deneyimde bulunan % degerinin 100% ulasmasi ile bir üst seviyeye cikmis olursunuz. benim düsüncem belirli bir istatistik göstermesi acisindan güzel. ayrica belirli bir level'e gelen kullanicilara avatar ve istedikleri kullanici statüsünü kullanma imkani verilebilir. belki bu sayede foruma olan katilimi da artirabiliriz.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
katılımı eğlenceli hale getirmesi açısından hoş bir atraksiyon olmuş kanımca.
sadece kelime anlamlarına bakıp aa benim verimliliğim %30 muş, bu da ne demek şimdi diye düşünce anlamsız geliyor belki ama açıklamalarla bereber düşünüldüğünde ortay çıkan istatistikler gerçekten çok hoş.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
bu konuya yazdığım bir önceki mesajda (?) nin açıklama olacağını tahmin etmiştim. ama tıkladığımda 404 not found bildiriyordu. o yüzden anlamadığımı yazmıştım.
değişiklikler güzel bence. ama mesaj gönderim ivmesinin artması ve sayfanın [=bazen] gereksiz uzaması kaygılarının önüne geçilirse, yeterli derecede radikal olmasa da güzel.// kendimce bir tavsiye: herhangi bir konuya mesaj yazdığınızda, hani; Merhaba absconder, zoque adli kullanici - Radikal Bir Değişiklik ) (Öneri ve düsünceleriniz bölümünde) adli konuya bir ileti yolladı.Yolladığı ileti bu adreste görülebilir: http://www.zoque.com/vbulletin/showt...4&goto=newpost Başka cevaplar da olabilir, ancak siz bu forumu ziyaret edene dek, tekrar başka uyarı almayacaksınız. Saygılar, forum takımı diye bir mail geliyor ya. işte bu mesajdan önceki mesajların (-)'si (+) olsun, yani default olarak kapalı olsun, ama bu gelen emailin bildirdiği mesaj ve bu mesajdan itibaren (-) olsun. mantığımca, bu emaili alan kişi, o konuya ait daha önceki mesajları okumuştur. tercihen ilk mesaj açık yada kapalı olabilir. bilemiyorum. böylece sayfanın gereksiz uzamasının önüne geçilir. [=diye düşünüyorum]
"oturduğum mahallenin yolları çamurluydu, boyalı ayakkabı giysem bile, o yollardan geçtikten sonra çamurlanmamaları mümkün değildi. hayatım da böyle." yılmaz güney http://www.sipidik.com Mesaj absconder tarafından 29.01.2002 (08:50) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!