|
|
#92 (permalink) | |
|
Yer: bursa
|
Re: Nick Degistirmek
Alıntı:
)sevgiler..
|
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: Viyana; Wien; Vienna
|
Bu konu açılalı baya olmuş ve bende görmedim. Zor olmas gerek benimde nickimi "Musdi" olarak değiştirsek iyi olurdu...
Şimdiden çok teşekkürler......
|
|
|
#94 (permalink) |
|
"********* olarak değiştirilirse, memnun olurum."
diye yazmıştım fakat sonradan düşündüm de, rumuz değiştirmek aslında sağlıklı bir şey değil. sonuçta "oky", 5-6 yıldır internet üzerinde, kimliğimi gizli tutmak amacıyla kullandığım bir semboldü. bu hepimiz için geçerli. büyük bir çoğunluk gerçek isminin bilinmesinden çekiniyor. ve ister istemez kişi az çok internet ortamında kullandığı rumuzu ile belleklerde belli bir yer ediniyor. kimliğimizi saklamak için kullandığımız bu sembol, biz farkına varamadan sakladığımız kimliğin yerine geçiyor, başlı başına bir kimlik oluyor. kimliği değiştirmek ise, benim gibi diğer üyelerle fazla içli dışlı, gerçek yaşamda da iletişim halinde olmayan üyeler için yeniden doğmak gibi bir şey oluyor. arşiv taramasında özellikle, size hitaplarda sürekli eski rumuzun kullanılması da kargaşaya yol açabilir. ben rumuzumu değiştirmekten vazgeçtim. oky ismi bana itici gelmeye başlamıştı uzun zamandır, geriye dönüş yok maalesef. rumuz değişikliği talebimi geri alıyorum, mesajımı da silebilirdim fakat rumuzunu değiştirmek isteyenleri bir kez daha düşünmeye davet ettiğimden dolayı bu yazıyı yazdım. saygılar. oky
Mesaj oky tarafından 12.08.2004 (05:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
Merhaba Ben de nickimi thefuski olarak degistirmek istiyorum.. Sanirim thefuski yi ben aldim ama onun maili su an kullanilmiyor.. sifresini unuttum.. Eger mumkunse nickimin thefuski olmasi degistirilmesini istiyorum..
Olmasada onemli deel.. benim tum forumlarda nickim thefuski oldugundan istiyorum. tesekkurler..
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Daha önce bir kez nickim değiştirildiği için utanarak soruyorum ama nickim eski haline, Gri haline çevrilebilir mi acaba?
Eğer mümkünse şimdiden teşekkür ediyorum. ![]() ekleme: Yeni bir mesaj atıp da ortalığı kalabalıklaştırmadan, buradan teşekkür ediyorum değiştirildiği için.
dipsizkuyu.net - Atla İçeri! Mesaj Gri tarafından 27.11.2004 (00:17) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
eğer zahmet olmazsa ve kimse kullanmıyorsa bende nickimi sessiz olarak değiştirmek istiyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!