Zoque.Forum
»
Yeni bir konu , yeni bir bölüm :)
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yeni bir konu , yeni bir bölüm :)
Sevgili Zoque ...
Foruma yeni bir renk getirmek için değişik etkinlikler düzenleyebilirsiniz . örnek olarak bugün 14 Şubat . Bununla ilgili olarak sizin belirlediğiniz özelliklerde grafik yarışması gibi birşey düzenlenebilirmi ? ( ödülsüz yarışma )başarılar ...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Abartalım
Hatta forumda iş imkanları gibi bir bölüm açılsın, sevgi imkanları diye....
Hem böylece post sayısı da bayaa bi artar. Haa foruma konu ile alakasız adamlarda gelir ama olsun rating artar. (Bkz: ShowTV, Star örnekleri) ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
belki burada yapilan önerileri begenmeye bilirsin, fakat bizim icin, insanlarin zamanlarini ayirip fikir üretmeleri ve bunu paylasmalari önemli. iyi ya da kötü, bunu önemsemiyoruz.
hit/rating elbet önemli ama kendimizi buna göre endekslemedik. is imkanlari bölümüne gelince zaten böyle bir bölüm var. sende simdiye kadar 2 defa calistigin firmalar icin ilan vermissin, bir ilan sayesinde de yeni bir is yerinde calismaya baslamissin.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
galiba konu yanlış anlaşıldı . yada bana öle geliyor . ben sevgi imkanları veya benzeri bir bölüm açılsın demedim . "yarışma" isimli bir bölüm açılsın ve bunun altında değişik grafik çalışmaları falan yer alsın demek istedim . hit ve rating olayı ile alakasız bir düşünce ...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!