Zoque.Forum
»
Son mesaj
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Son mesaj
Burada son mesaj bana ait ama web tasarımdan bakılınca son mesaj benden bir önceki kişinin gözüküyor. Tabi dolayısıyla get daily linkinde de gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Bu niye oluyor ki. iki mesaj gönderirsem görünüyorum bir mesaj kesmiyo
Buradaki mesajda da aynı şey oldu ikincisini attım. silebilirsiniz sadece mesaj geldiği belli olsun dedim.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 27.02.2002 (13:56) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
hmm problemi tam anlamadim
ama bir konu silindigi ya da tasindigi zaman ana sayfadaki mesajlarin yeniden indexlenmesi gerekiyor ( kontrol panelinden manuel olarak) aksi takdirde ana sayfada son mesaj gönderenler dogru olarak gözükmeyebiliyor. senden sonra blackinwhite bir mesaj attigindan su an son mesajni gönderen kisi olarak o yer almakta.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
işte ben de ikinci linki onun için verdim. ikinci de (webmaster da hyperlink başlıklı konu) son mesaj benim di ama gözükmüyordum son mesajı atan olarak. exploreri kapattım açtım cookieleri sildim denedim ama olmadı. ben de uyduruktan ikinci bi mesaj salladım öle gözüktü
Bide şu aşadaki resimden bende de çıksın istiyorum ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!