Zoque.Forum
»
yeni bir bölüm önerisi
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkçe internetin gelişimi için bölüm açılması hakkında ne düşünüyorsunuz? | |||
| Wha tha f#^~ ur talkin\\\'bout?? |
|
5 | 26.32% |
| Elden ne geli be koç, isterdik ammaaa |
|
2 | 10.53% |
| Açılsın, bir deneyelim derim ben |
|
7 | 36.84% |
| Eksikliğini her zaman hissetmiştim. Bütün yaratıcılar birleşin. |
|
2 | 10.53% |
| Vatan millet sakarya, en büyük türkçe |
|
3 | 15.79% |
| Katılımcı: 19. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
birkaç konu atmayıı düşünüyorum. Bu anketten gördüğüm kadarıyla ilgisiz kalmayacaklarını tahmin edebiliyorum.Alıntı:
Türkiye 'nin dünyadaki yeri konusuna değinmene sevindim. Türkiye söz sahibi olmak istiyorsa iletişim teknolojileri konusunda liderliğe oynamalıdır. Bir matematikçi olarak türk insanının analitik çözümleme yeteneğinin dünya geneline göre çok üstün olduğunun farkındayım. Bu sadece programcı olmak değil o programları verimle kullanabilmeyi de getiriyor. Tek şansımız olduğunu düşündüğüm teknoloji de geri kalmanın avantajını değerlendirebilirsek dünya da sözü geçen bir ülke olabiliriz ama ben dünyaya sözümüzün ingilizce geçmesini istemiyorum çünkü böyle devam ederse bilişim ile ilgilenen insanlar türkçeden giderek soğuyacak. Ve küçük not, itiraf.com a girip seks diye aratmanın sonuçlarının konuyla ilgisini cidden anlamadım. Sanırım türk insanının interneti genellikle ne için kullandığını söylemek istemişsin. Tüm dünyada internet genellikle seks için kullanılıyor. Nereden hatıırladığımı unuttuğum için üzgünüm, okuduğum kadarıyla internet kaynaklarının %80 ini seks içerikli siteler oluşturuyor. Kaliteli oldukları sürece karşı da değilim![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!