Zoque.Forum
»
Tasarim
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Tasarim
Merhaba
Sadece tasarim problemlerinin tartisilacagi bir forum bolumu acilabilir mi? izledigim kadari ile programlar konusundaki problemler tartisiliyor. Ben de bu bolumlerden cok sey ogreniyorum. Arada tasarimlara dair bir iki yorum da yapiliyor. Buraya kadar hersey cok guzel. Fakat tasarim acisindan temeli saglam olmayan hicbir calisma, ne kadar mukemmel uygulanirsa uygulansin amacina ulasmayacaktir. tasarim problemlerinin, tasarim yaklasimlarinin, tasarim kulturunun tartisilacagi bir bolum, herkes acisindan gelistirici ve fayda saglayici olacaktir. iyi tasarimlar ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bunun için tasarımcının mutfağı adında zaten bir bölüm açıldı. Yani tasarımla ilgili tartışılacak konular bence orada ya da small talk bölümünde tartışılabilir. Yeni bölüm takıntısı mı başladı acaba forumda
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tasarim, "diger" konularin arasina sikisacak basitlikte bir sey degil ki...
herhangi birsey bilgisayar kullanilarak tasarlanmaz. bilgisayar sadece firca gibi, kalem gibi bir aractir sadece. tasarimcinin mutfagi bolumu (ki o da site analiz'in bir alt konusu) web site degerlendirmeleri ile ilgili bir bolum. tasarim konusunun genel anlamda tartisilacagi bir bolum olmali. Sonucta web tasarimi da grafik sanatlarin bir dali sadece. Boyle bir bolum ile programlarin bize sagladigi olanaklarin disinda gorsel tasarim ogelerinden ve bunlarin ne sekilde kullanilmasinin gereklilikleriyle ilgili tartisilabilir. Ya da turkiye'de tasarim ne duzeyde, nereye gidiyor ve neler yapilabilir gibi konular tartisilabilir. Baze programlarin icine fazla dalip tasarim konusunu ikinci plana attigimizi dusunuyorum. Etrafimiza dikkatli baktigimizda bunu daha iyi gorebiliyoruz...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!