|
|
#1 (permalink) |
|
[Kişisel Arşiv]
Forumdan en iyi şekilde yararlanmak amacı ile "web Tasarımı" "internet" "flash" "Live Motion" gibi bir çok yararlı ve ögretici konumuz mevcut. Ayrıca bu konularıda maximum derecede verimli hale getirmek içinde bir "Arama" bölümümüz hizmetimizde. Benim önerim ise bunlara ek olarak, istedigmiz bir kodu yada önemli gördügümüz bir yorumu "Kişisel Arşiv" diye bir bölüm altında toplamak. Mesela eger ben Tasarım konusunda işime yarayabilecek bir bilgi yada kod bulduysam hemen o mesajı "Kişisel Arşiv"ime ekleyebilir, ve tekrar aramaktan kurtulmuş olurum. Istedegimiz Forumdan Maximum derecede yararlanmak tabiki...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
forumda zaten böyle bir secenek var. kisaca anlatayim hemen:
her konunun atinda ve üstünden Sik kullanilanlara ekle diye bir link var. bu linke tikladigin her konu kullanici panelinde kayitli konular basliga ekleniyor. tam adresi: http://forum.zoque.net/member2.php?s...ewsubscription ayrica forum ayarlarindan mesaj ekledigin her konunun burada yer almasini saglayabilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Hiç dikkat etmemiştim bu özelliğe, süpermiş
![]() vay vayyy.. dur biraz daha kurcalıyım şu forumu yaa; sadece mesaj yazıp okumaktan öte olaylar da varmış! teşekkürler üstadım...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bence şuda önemli mesela ben ilk yazdığım mesajı merak ediyorum. her mesajda 646 mesaj yazıcağına toplam 647 ama bu 646.mesaj yazsa daha ii olmazmı
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!