Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kullanıcı Hizmetleri » Öneri ve Düşünceleriniz » forum_frame

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 06.06.2000   #1 (permalink)

Yer: İstanbul, TR

Telekritik:
- - - - - - - - - - - - - - - -
şu frame inanılmaz derecede gözüme batıyo ve çok yer işgal ediyo...şunu sol tarafa yada sağ tarafa alamazmısınız? sağ olmaz sol olsun -sadece forum için mesela -
+ daha öncede söylemiştim...forumun sola yaslanmış olması var bide...
en çok sinirime dokunan şeydir...bunu düzeltseniz iyi olacak...
Diğer sayfalarda hafif sola kayık
Mesela yahoo ne güzel ortalamış sayfayı...sayfayı 640x480 yapıpta sola yaslanması açıkçası benim gözüme batıyo...
Bunlar sadece benim fikirlerim tabii
jeologic şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 06.06.2000   #2 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>şu frame inanılmaz derecede gözüme batıyo ve çok yer işgal ediyo...şunu sol tarafa yada sağ tarafa alamazmısınız? sağ olmaz sol olsun -sadece forum için mesela -
<HR></BLOCKQUOTE>
belki inanmayacaksin ama bu sayfada 5 tane frame kullaniyoruz, tahminimce navigationu kasdediyorsun. bize (yani ben ve iris'e) sayfa düzeninin solda olmasi daha cok hosumuza gidiyor. ne de olsa herkes ortaliyor, yahoo bile bu kadar gözüne batmasin ya. frame'i daha da ufaltmak mümkün hatta kaldirmak ama bu sefer konseptimiz bölünecek. tasarimimizin ve sayfa düzenimizin su an oturmus oldugu kanaatindeyim. degisiklik ya da yeniliklere simdilik gerek yok.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>+ daha öncede söylemiştim...forumun sola yaslanmış olması var bide...
en çok sinirime dokunan şeydir...bunu düzeltseniz iyi olacak...
Diğer sayfalarda hafif sola kayık
<HR></BLOCKQUOTE> önümüzdeki günlerde framesetlere bakacagim ama isin komik tarafi bizde bu problem yasanmiyor (yani IE 5.x almanca versiyonu, ns de birkac pixellik bir problem var ama bu da 2 browser farkli görüntülemesinden kaynaklaniyor olmasi gerek ). bence farkli browser ile birde foruma bak. belki üniversiteden baglandiginda olabilir. acaba hala daha ayni problem gelecek mi? birde forumdan skrinshat yapip gönderirsen bizde görebiliriz ( hazir baslamisken )

diger sayfalari biz bilerek sola kaydirdik korkulacak birsey yok, hersey kontrol altinda

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesela yahoo ne güzel ortalamış sayfayı...sayfayı 640x480 yapıpta sola yaslanması açıkçası benim gözüme batıyo...
Bunlar sadece benim fikirlerim tabii <HR></BLOCKQUOTE>
yahoo ortalar tabii ki ama sadece ilk sayfalarinda. ayrica sayfalarimiz 800x600 göre programlanmistir.

yani o kadar da kötü degil. star gazetesi bile sitemize mükemmel notunu verdi. bakiniz : Güncellemeler bölümünde internet starlari adli konu.

------------------
zoque
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 06.06.2000   #3 (permalink)

ok..framelerde sola yatırma zevkiniz olduuu belli forum zaten framelerin hizasında ve frameler gibi sol tarafta...ok...
ama forumu http://wwwrzstud.rz.uni-karlsruhe.de...n/Ultimate.cgi
adresinden direkt açınca sola yapışık olduğu hemmen görülmekte
640x480 i genel olarak söylemiştim bazı sitelerde öylede...
star gastesi olayını gördüm...sitenin adının duyulması güzel bişi tabii...
eh bende siteye kötü demedim...fikrimi söyledim sadece...
Old 07.06.2000   #4 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
abi seni vuracagim yani http://wwwrzstud.rz.uni-karlsruhe.de...n/Ultimate.cgi en solda olmasi tabii ki normal cünkü marginheight=0 marginwidth=0 topmargin=0 leftmargin=0 rightmargin=0 diye body de gecen bir kod var. yani frame icindeki sayfalari frame'lerinden cikarip baktiginda tabii ki farkli gözükeceklerdir. bunu ilk sayfada da deneyebilirsin. sayfalari frameler icinde düzgün gözükecek sekilde ayarlamaya calistik, bu yüzden sende ana sayfa üzerinden foruma bakacak olursan kendi kendini sinirlendirmemis olursun ( bircok kisinin yaptigi gibi )

------------------
zoque
Old 07.06.2000   #5 (permalink)

acı bana
aslında forumun olduğu framede fazla sola yatık geliyodu ondan da demiş idüm

forumun kendi başına açılmasındaki güzellikte bi extra oluyo...
neyse yaw sen sola yatırmaya devam et
aslında head den sonra bi "&lt;center&gt;" koysan daha güzel oluyo be!

tamam tamam kızma gidiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

forum_frame

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:42.