|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
Telekritik: ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - şu frame inanılmaz derecede gözüme batıyo ve çok yer işgal ediyo...şunu sol tarafa yada sağ tarafa alamazmısınız? sağ olmaz sol olsun -sadece forum için mesela -+ daha öncede söylemiştim...forumun sola yaslanmış olması var bide... en çok sinirime dokunan şeydir...bunu düzeltseniz iyi olacak... Diğer sayfalarda hafif sola kayık ![]() Mesela yahoo ne güzel ortalamış sayfayı...sayfayı 640x480 yapıpta sola yaslanması açıkçası benim gözüme batıyo... Bunlar sadece benim fikirlerim tabii
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>şu frame inanılmaz derecede gözüme batıyo ve çok yer işgal ediyo...şunu sol tarafa yada sağ tarafa alamazmısınız? sağ olmaz sol olsun -sadece forum için mesela -
<HR></BLOCKQUOTE> belki inanmayacaksin ama bu sayfada 5 tane frame kullaniyoruz, tahminimce navigationu kasdediyorsun. bize (yani ben ve iris'e) sayfa düzeninin solda olmasi daha cok hosumuza gidiyor. ne de olsa herkes ortaliyor, yahoo bile bu kadar gözüne batmasin ya. frame'i daha da ufaltmak mümkün hatta kaldirmak ama bu sefer konseptimiz bölünecek. tasarimimizin ve sayfa düzenimizin su an oturmus oldugu kanaatindeyim. degisiklik ya da yeniliklere simdilik gerek yok. <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>+ daha öncede söylemiştim...forumun sola yaslanmış olması var bide... en çok sinirime dokunan şeydir...bunu düzeltseniz iyi olacak... Diğer sayfalarda hafif sola kayık <HR></BLOCKQUOTE> önümüzdeki günlerde framesetlere bakacagim ama isin komik tarafi bizde bu problem yasanmiyor (yani IE 5.x almanca versiyonu, ns de birkac pixellik bir problem var ama bu da 2 browser farkli görüntülemesinden kaynaklaniyor olmasi gerek ). bence farkli browser ile birde foruma bak. belki üniversiteden baglandiginda olabilir. acaba hala daha ayni problem gelecek mi? birde forumdan skrinshat yapip gönderirsen bizde görebiliriz ( hazir baslamisken ) diger sayfalari biz bilerek sola kaydirdik korkulacak birsey yok, hersey kontrol altinda <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesela yahoo ne güzel ortalamış sayfayı...sayfayı 640x480 yapıpta sola yaslanması açıkçası benim gözüme batıyo... Bunlar sadece benim fikirlerim tabii <HR></BLOCKQUOTE> yahoo ortalar tabii ki ama sadece ilk sayfalarinda. ayrica sayfalarimiz 800x600 göre programlanmistir. yani o kadar da kötü degil. star gazetesi bile sitemize mükemmel notunu verdi. bakiniz : Güncellemeler bölümünde internet starlari adli konu. ------------------ zoque icq: 51683125
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
ok..framelerde sola yatırma zevkiniz olduuu belli
forum zaten framelerin hizasında ve frameler gibi sol tarafta...ok...ama forumu http://wwwrzstud.rz.uni-karlsruhe.de...n/Ultimate.cgi adresinden direkt açınca sola yapışık olduğu hemmen görülmekte ![]() 640x480 i genel olarak söylemiştim bazı sitelerde öylede...star gastesi olayını gördüm...sitenin adının duyulması güzel bişi tabii... eh bende siteye kötü demedim...fikrimi söyledim sadece... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
abi seni vuracagim
yani http://wwwrzstud.rz.uni-karlsruhe.de...n/Ultimate.cgi en solda olmasi tabii ki normal cünkü marginheight=0 marginwidth=0 topmargin=0 leftmargin=0 rightmargin=0 diye body de gecen bir kod var. yani frame icindeki sayfalari frame'lerinden cikarip baktiginda tabii ki farkli gözükeceklerdir. bunu ilk sayfada da deneyebilirsin. sayfalari frameler icinde düzgün gözükecek sekilde ayarlamaya calistik, bu yüzden sende ana sayfa üzerinden foruma bakacak olursan kendi kendini sinirlendirmemis olursun ( bircok kisinin yaptigi gibi )------------------ zoque icq: 51683125
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
acı bana
![]() aslında forumun olduğu framede fazla sola yatık geliyodu ondan da demiş idüm ![]() forumun kendi başına açılmasındaki güzellikte bi extra oluyo... neyse yaw sen sola yatırmaya devam et ![]() aslında head den sonra bi "<center>" koysan daha güzel oluyo be! tamam tamam kızma gidiyorum
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!