|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
selamlar, siteniz gayet güzel fakat eksikler var yani tamamlanmamış bölümler var. Açıkcası sadece webmaster ve forum bölümümnü takip ediyorum ama webmaster bölümünde eksiklikler var. Aslında bu ziyaretçi çekiyor. Millet her gün açılmış mı diye bakmaya geliyodur ![]() Ama sonuçta site ![]() ------------------ Sevgilerle, Herkese iyi çalışmalar Passion ------------------------- Email: baturalptorun@superonline.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
sevgili passion,
eksiklerin bizde farkindayiz. ama hepsi birden olmuyor. ayrica bir yandan okul ve is derken siteye pek zaman kalmiyor. hosting firmamizi degistirdigimizde (ki bu ya bu ay ya da gelecek ay icinde olacak, cünkü artik hic yerimiz kalmadi) sanat bölümünü ve benc vs. odin bölümünü genisletmeyi düsünüyoruz. biraz daha sabir diyelim site icindeki gelismelerden haberdar olabilmek icinbaslangic sayfasinda newsletter'ya üyede olabilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
yukaridaki mesajima ek:
sitede neler görmek istedigini bize bildirirsen seviniriz. ne gibi eklemeler ya da degisiklikler?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
selam zoque,
zaten pek ilgimi çekmiyor yazdım ama yanlış ğek ilgimi öekmiyor. O pek ilgimi çekmiyor olacaktı. Dikkatli oku lütfen... ![]() ------------------ Sevgilerle, Herkese iyi çalışmalar Passion ------------------------- Email: baturalptorun@superonline.com |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
haklisin yanlis okumusum, kusura bakma
------------------ zoque
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
ben webmaster derim
![]() diğer bölümler ğek ilgimi çekmiyor.. ama en iyisi forum.. o yetiyor ![]() ![]() ------------------ Sevgilerle, Herkese iyi çalışmalar Passion ------------------------- Email: baturalptorun@superonline.com |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen Passion:
ben webmaster derim ![]() diğer bölümler ğek ilgimi çekmiyor.. ama en iyisi forum.. o yetiyor ![]() ![]() <HR></BLOCKQUOTE> diger bölümler pek ilgi cekmiyor degil de benim ilgimi cekmiyor dersen daha cok seviniriz ama bence bu siteye farkli kilan o bölümler aslinda. ileride o bölümlerde tamamlaninca daha da fazla ziyaretcinin gelecegini düsünüyoruz. belki yazin bir HTML ile ilgili bölüm acarim (ögrenmek isteyenler icin). ne dersin? forumada ileride birkac yeni hack ekleyip birkac ufak degisiklikte yapmak istiyorum.------------------ zoque
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Ne demek zoque..
insanlık hali.. ------------------ Sevgilerle, Herkese iyi çalışmalar Passion ------------------------- Email: baturalptorun@superonline.com |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!