|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
selamlar zoque, siten açılırken anasayfadaki linklerden birine tıklarsam bir error on page mesajı alıyorum. ama eğer site tamamen açılmışsa linklere tıkladığım zaman bu mesajı almıyorum. ben acaba kodlarda bi hatamı var diye düşündüm ve haddim olmayarak http://validator.w3.org sitesinden anasayfanı yanlışlara karşı tarattım. fakat bu hatayı verecek bir script hatasıyla karşılaşmadım ama bir iki ufaq tefeq hata vardı kodlarda. sende istersen oradan site kodlarını tarat böylece hata varsa düzeltirsin. fakat o sitenin hata düzeltme motorunu peq iyi bulmuyorum çünkü sanırım netscape ıda baz alarak hata taraması yapıyor. eğer hata taraması yapan bir programa ihtiyaç duyarsanız http://www.htmlvalidator.com adresinden CSE HTML validator lite (ücretsiz) CSE HTML validator professional(shareware)programlarını indirebilirsiniz gayet güzel programlar. sevgilerle |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
bende ise yasanan problem suydu: bir grafigin üzerine tiklayinca yukarida yazilarin oldugu yerde cikiyordu
(arada sirada) netmechanic'de yaptigim HTML check'te 3 tane grafige ait linkte </A> eksik oldugunu, ayrica 9width diye yine bu grafiklerin bir tanesinde yeni bir tag kullandigimizi gördüm umarim problemin kaynagi bu hatalardir. cünkü diger hata mesajlarinda yapilabilecek pek birsey yok. konu ile ilgili uyardigin ve de HTML'leri kontrol ettirdigin icin cok tesekkürler. ------------------ zoque
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
problem hala daha devam ediyor mu?
------------------ zoque
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
evet. aslında tam olarak bir problem denilemez çünkü sayfa tam açılmadan linklere basarsam hata mesajı veriyor. mesajı vermesine rağmen herhangi bir sorunlada karşılaşmıyorum.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!