Zoque.Forum
»
bi öneri tüm zoque forum katılımcılarına...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
dostlarım ... hepinize dostlarım diyorum çünküÜ; sayenizde web tasarım konusunda bayaa ilerlediğimiğe inanıyorum ... dostlarımsınız çünkü; bildiklerinizi bana da öğretmeye çalıştınız... şimdi konu şu:
zoque forum katılımcıları yaklaşık : 180 kişi oldu ve bu katılımcıların hemen hemen hepsinin sitesi war... servetdilberin sitesinde şöle bi olay gördüm... bi bakınız: [ Previous 5 Sites | Previous | Next | Next 5 Sites | Random site | List Sites ] neden bizlerde böle bişi yapmayalım yani bi fun klup vs. gibi.. hem birbirimizin reklamını yapmış olarız... lütfen bu konuyu bi düşünün... bu hepimizin yararına bişey yani..benim siteme gelen bi ziyaretçi benim sitemden niye dostlarımın sitesine gitmesinki?? hem bu beni çok memnun eder... nese lafı fazla uzattım ... mesajlarınızı bekliorum... sevgiyle yapılan bi iş sevgisiz yapılandan hayırlıdır.. ------------------ darkmen |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
amaç hit kaygısı olmamalı bencede zaten böyle olacağınıda sanmıyorum
arkadaşın kastetiği şey bence birlikte bir şeyler yapmak bu konunun üzerinde duralım duralım en azından bunu yapalım bakınız= http://www.zoque.com/ubb/Forum1/HTML/000192.html |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!