Zoque.Forum
»
Forum
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul,TR
|
Bunu yazıyorum.Belki banlanacağım ama buna razıyım.
Bu forumda birşeyler değişti sanki.takip etiğimden bu yana.Sanki forumun tadi kaçtı. Bazı yerlerde taraf tutuluyormuş gibi geliyor bana.Ya da daha doğrusu bazılarına aşırı ilgi gösteriliyormuş gibi geliyor.Sanki eski hali daha güzelmiş gibi geliyor.Eski forumu özledim gibi.Hatta Luna GFX forumunu da özledim.... Ben böyle düşnüyorum...Siz ne dersinizi bilemem Teşekkürler... ------------------ sillybox - thedzine.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
sevgili utku,
bazi kisilere daha fazla ilgi gosterildigini nerden cikariyorsun? niye banlanmandan korkuyorsun? neden utku? bence oyle birsey yok utku... bu forum kisa zaman icinde cok buyudu. belki biraz fazla hizli buyudu. cok degerli arkadaslarimiz oldu. herkes birseyler ogrenmeye calisiyor, birseyler vermeye calisiyor... ve tabi bunu kotu kullanlar yok degil... hersey daha iyi olacak, sen merak etme.. iyi calismalar, lemi ------------------ www.gfx-design.net |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul,TR
|
Sevgili Lemi Abi
Herşeyin daha iyi olması için elimden geleni yapabilirim.Yeter ki forum asıl amacı doğrultusunda ilerlesin... Sevgiler... ------------------ sillybox - thedzine.com |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sillybox haklısın ama "UMUDUN DAĞLARINA UMUTSUZLUKLARLA ÇIKILMAZ" DEMİŞLER (biraz romantik bir söz oldu ama neyse).Ben forumda sürekli olarak cevap veren biris değilim zaten mesaj sayımdanda bu anlaşılıyor ama son günlerde forum hakkında yazılan tüm sorulara cevap yazmaya çalışıyorum. Şimdi asıl dmeek istediğim sen böyle dersen ben böyle dersem bu forum dahada kötüye gidebilir sen nerdeyse buranın en eskilerindensin ve belli bir düzeye gelmişsin artık. Yapmamız gereken sadece sahip çıkmak. Yardım istiyorsanız sonuna kadar ederim. Çünkü bu forum sayesinde bir çok şey öğrendim. Dahada olgunlaştım diyebiliriz. Bu forumu yapan ve emekleri geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun diyorum. ve hepinizi öpüyorum.Bye
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!