Zoque.Forum
»
üst frame arka plan rengi
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
selamlar zoque,
şimdi ablamın bilgisayarından girdim ve bişey farkettim. üst framede arka plan beyaz benim bildeyse arka plan beyaz değil. daha doğrusu bu bilgde şu an yazı yazdığım boşluk bile beyaz. ve bunun neden olduunuda buldum sanırım. windowsta masaüstüne sağ tıklayıp görünümden bir theme seçtiğiniz zaman bilgisayarınızdaki görüntü değişiyor. ve body tagında renk belirtmediğiniz zaman bu themenin varsayılan rengi arkaplana atanıyor. bu bilgte bu renk beyaz olduu için üst frame beyaz. ama benim bilgte gri. sevgilerle ------------------ ©¿©<!-- [Bu mesaj VooDoo tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (17 Temmuz 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
üst framede body icinde background rengi vermemisiz
problem bu olmali. bir ara balacagim. tahminimce IE 4 versiyonunda bu sekilde görüntüleniyor olmasi gerek.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
selamlar zoque,
bu mesajı yolladıktan sonra 6 haftalığına tatile gitmiştim geldiğimde sende tatildeydin dikkat çekici olsun diye şimdi bir cevap yazayım dedim. üst frame hala aynı bir değişiklik yok. sevgilerle ------------------ ©¿© |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
selam voodoo, birkac dakika önce degisikligi yaptim.
biliyorum bayagi bir sallamissim valla. bu arada ilk sayfada layerlarda IE 4 ile yasanan bir problem varmis, onu da düzeltim.<!--[Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (19 Eylül 2000).]-->
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!