Zoque.Forum
»
Teşekkür ederim...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
bak analyzer,
seni artik bu forumda ne analyzer nickiyle ne de baska bir nick altinda görmek istemiyorum. senin varligindan rahatsiz oluyorum. ne olur git ve de bir daha da gelme. neden israr ve inatla bu foruma gelmek icin cabaliyorsun ki. sen degil miydin. havalandin cihangir, eskiden sen böyle degildin, bu forumda sIktI artik diyen. seni istemiyorum, istenmiyorsun. bunu anlatabilmem icin daha ne yapayim. analyzer nickini banladim. ayni sekilde ip numaranida. internete bulabilecegin bir sürü forum var. ocal.net, iyi.net sayisiz ingilizce forum. ama artik yaptiklarina dayanamiyorum. bu cocukca oyunlara son ver artik.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
bak burce, bu forum@zoque.com adresine gönderilen emailler sadece bana geliyor. ve ben yaklasik 3 hafta boyunca türkiyedeyim. (son 3 seneden beri ilk defa) bu zaman icinde bu adrese ya da bana gönderilen hicbir emaile ne yazik ki cevap yazamadim, yazmadim. en son icq da konusmamizda da ucaktan inip yeni eve gelmistim. yeni yeni bana gönderilen emailleri okumaya calisiyordum. burada oldugum sürece yaklasik 12-14 saat bilgisayar basindayim. bir süre icin kendimi bazi seylerden soyutlamis bir sekilde, kendimle,annemle,arkadaslarimla gecirmek istedim. ve bu yüzden emaillerime bile bakmadim.
sana bunlari söylemek inan beni üzüyor, sana forumdan git demek... anlasilamamak adama koyuyor. o kadar emek verdigimi düsünüyorum , o kadar cabaladigimi ve tek istedigim bunlarin karsilaginda biraz saygiydi. ne yazik ki bunu bana ve lemiye fazla gördün. belli bir noktadan sonra bazi seyleri artik kaldiramiyorum ve gitmeni istiyorum. belki ileride bunu istememden dolayi pisman da olurum, kimbilir.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!