Zoque.Forum
»
zoque' a soru
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
selamlar öncelikle siteniz çok hoş ve forum sayfası da kullanışlı böyle bir sayfa yaptığınız için teşekkür ederim.sitenizdeki ıcq ile mesaj göndermeyi açıklarmısınız bende kullanmak istiyorum bir de sitemde forumlar kısmında linkinizi vermek istiyorum çok tartışması yapıldı ben o şekilde değilde sizin isminize bir link vererek elimden geldiği kadar destek vermek ve bu formu ve bunun gibi bilgi paylaşımı için yapılan forumları kullananları "elimden geldiğince" desteklemek istiyorum bir sakıncası varmı? teşekkürler...
------------------ Saygılar eXe-LaNcE |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
icq ya mesaj gönderme foruma ekledigim bir cgi skript (bu skripti ben yazmadim) ile olmakta. belki icq nun kendi sitesinde konuyla ilgili bilgi bulabilirsin.
bizleri desteklemenin tabii ki bir sakincasi yok lynx bölümünde bize ait bir banner bulabilirsin (http://www.zoque.com/lynx/bannerzoque.gif)bu arada bu konuyu kapatip, "öneri ve düsüncüleriniz" bölümüne gönderiyorum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!