Zoque.Forum
»
Zoque' a...
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
bende panikledim birden
bu kelimeyi nerede kullandim diye. bu bizim scott un marifeti. sen görünce cek abi kulaklarini, bende o mesaji hemen düzelteyim
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
birde Zoque sanat bolumunde Picasso' nun Galery bolumu yok mu? Linkine bastigimda 404 hatasi veriyor.. Birde neden diger linker bos.. Bilgi bulamadin mi? Aaa.. Ne o oyle bombos ya
![]() ------------------ JarusaLem<!-- [Bu mesaj JarusaLem tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (12 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
aslinda resimler tarandi, icerik de hazir ama ben bu bölümün (bölümlerin) alt yapisini HTML'le degil de bir cgi ya PHP skript kullanarak yapmak istiyorum. bunun icin aslinda güzel bir cgi skriptte buldum fakat su an o skriptin PHP versiyonunu ariyorum.
<!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (13 Ekim 2000).]-->
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!