Zoque.Forum
»
Bir öneri (SİNEMA)
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Herkeze Merhaba.
Sinema için bir forum açılırsa gerçekten iyi olur. Bu forumda,sinemanın tarihi,unutulmuyan oyuncuları-filimleri, yeni çıkan filimler,seneryolar,hileler,hatta varsa,forum sakinlerine ait projeler-senaryolar,festivaller...vs.vs.gibi konular yer alabilir. Hatta belirli zamanlarda,"Zogue Sinema Ödülleri" adlı birde sanal festival düzenlenebilir. Benden şimdilik bukadar.Kısacası "Elinizden geleni,ardınıza koymayın". |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hadi millet birşeyler yazıversenize.Önce iş çıkarttınız, şimdi ise sesiniz-
soluğunuz çıkmıyor.Ben nelerin yer alması gerektiğini belirttim.sizlerde birşeyler yazında bir an önce açılsın şu forum....
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
bence sinema bolumune gerek yok,tosubayla ayni fikirdeyim,small talkta bir sure denendikten sonra yeni bir olum acilmasi daha iyi olur kanaatindeyim.kasif,sanirim en atesli savunucusu sensin bu konunun.small talkta istedigin bir filmden yada burada nasil bir kurgu varsa kafanda basla,bakalim devami nasil oluyor.ben olayin fazla tutulacagini sanmiyorum.hatta bu siralar durulmus olmasina ragmen (cok sukur),forumun yine ateslenmesinden endise ediyorum.
herneyse, eskiler less is more soylermis ![]() aynasi istir kisinin,lafa bakilmaz. konunun 14. cevabini yolluyorum sanirim.daha cok cevaplar vermek yerine bir yerlerden baslasin bu olay derim , gider yatarim. ______ 8. cuce |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Katılmakla Beraber
Çok eskiden açılmış bir konu bu ama...ben yeni üye olduğum için yeni damlıyorum kusura bakmayın
Arkadaşlar Sinemadan söz ederken neden unutulmaya yüz tutmuş bir değeri de buraya taşımıyoruz? Sinema ve Tiyatro denilemez mi mesela? ![]()
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Merhabalar,
Böyle bir bölüm açılmayacak mı? Bence çok güzel olur. Gittiğimiz sinema ve tiyatrolar hakkında düşüncelerimizi yansıtmak. Sizce de iyi olmaz mı? Eksikliğini çektiğim önemli bir konu zoque forumda bu.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Arkadaşlar ben de böyle bi konu açcaktım bi arama motorununda ariym dedim belki vardır diye ve sonunda bu konuyu buldum bayaa eski bi konu ama tekrardan gündeme getirmek istiyorum
Bence mutlaka bi sinema bölümü açılmalı. Zaten böylesine kaliteli bir forumda sinema bölümünün olmaması garip Hadi arkadaşlar siz de fikrinizi yazın biraz bastıralım ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!