Zoque.Forum
»
Bir öneri (SİNEMA)
|
| Öneri ve Düşünceleriniz Site ve forum ile ilgili olarak eleştiri ya da düşüncelerinizi bu bölümde belirtebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
forum yöneticilerine ;
Fotografcılıkla ilgili bölümünüz çok hoşuma gitti yeni tanıştım bu bölümle ancak böyle bir hevesi olan biri için (ben) gökte aradıgımı yerde bulmak gibi oldu neyse... Sinema olayına gelince artık bir çok şey degişti yani günümüzde Tv'de günboyu ve gece bir çok filimler var yine bilg.larımız sayesinde bir çok film cd'si alıp izleme imkanına sahipiz ayrıca sinemalarda var. Benim istegim şudur sizden, sinema hakkında fikirlerimizi, görüşlerimizi filimler hakkındaki kişisel begenilerimizi,eleştirilerimizi oyuncular hakkında düşüncelerimizi kısaca sinema kültürümüzü paylaşabilecegimiz yada benim gibi bu kültüre sahip olmayan insanların kendileri bu konuda birazda olsa geliştirebilecekleri bir forum alanı açmanız benim istegim ve önerimdir. Saygıyla arz ederim.. (Not:Arkadaşlar bu fikri destekleyen olursa kısada olsa buraya yazın,bliyorsunuzki bu forumun açılması için öncelikle istek gerekir desteklerinizi beklerim gelin sinemayı birde biz eleştirelim) ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>> kasif <<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
tosuba ben diyorumdi tamam sende haklısın ama çiçek bile gelişebilmek için topraga ihtiyaç duyar (aslında benzetme yapmayı hiç sevmem ama bu ara kendimi alamıyorum)
Eger bu konuyu small talk'ın içine bırakırsak zamanla eriyecektir.Buda nafile bir çaba demek bence... Bu arada sinemayı sanata göre farkli görüyorum, yani sanat biraz daha sanatsal yönü agır basan insanları çekiyor gibi (yanlış anlamayın) ama sinema aslında bir çokgumuzun kendinden bişeyler bulabilecegi bir forum olur kanısındayım Örnegin rocki ve rambo serilerini hiç görmeyen kaç kişi var yada batmani yada digerlerini, yani ben bir çok kişinin kendinden bişeyler katabilecegine inanıyorum tabi buda bu konunun ilgi görmesi demek en azından vizyona giren filmlarin armızda kriterlerini yapmak bile açılacak böyle bir forumun açılma sebebi olabilirki.Eminim webmaster arkadaşlarda arasıra sinemaya gidiyorlardır dimi? ![]() Saygılar.. ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>> kasif <<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar lütfen şu konuya biraz ışık tutun olucaksa olsun yok olmayacaksa böyle bir foruma gerek yoktur kararı verelim.
Yani konuyu taa ne zaman açmışız ilgi alaka yok bence bu formun en işlek bölümü burası olmalı yani forumla biraz ilgilenelim lütfen Saygılar .. ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>> kasif <<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bir deneyelim derim
fakat bu bölümde tam olarak ne tartisilacagina karar verip ilk sayfadaki bölüm aciklamasinda neler yazilabilecegimize karar verelim. önerilerinizi bekliyorum.------------------ site icindeki gelismeleri takip etmek icin Newsletter
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Aslında ben bu öneriyi getirirken şöyle düşünmüştüm ,
malum teknoloji ilerledi ve artık eskisi gibi degil bir çok şey, yani artık film izlemek için sinemalara gitmeye gerek yok hatta o hale geldiki izlemek istedigin filmin cd veya dvd'sini alıyorsun ve izliyorsun hatta istersen bir daha bir daha izliyorsun. Ancak derler ya herşeyin kendince bir tadı vardır ben hiçbir zaman bir sinema salonunda film izlemenin tadını başka bir yerde bulamadım yani o dev ekranda tamamen dünyadan ve hayattan soyutlanmış ekrandaki hikayeye öylesine dalmış bir şekilde filmi izlemek ve bittiginde sanki bir zaman koridorundan geçmiş gibi yeniden dünyaya ve sıradan hayatsal faliyetlere dönmek.... Yani sanırım sinema bu, sizi alıp bu dünyadan ta uzaklara götürebiliyorsa, bazı anlarda bu zaman diliminden ve bu mekandan uzaklaştıgınıza yemin edecek derecede sizi etkiliyorsa işte sinema bu bence. Kendimce neden böyle bir bölüm istedigimide belirtmek istiyorum böylece zoque arkadaşında belki bu bölümle ilgili fikirlerine katkım olur. Yukarıdanda anlaşılacagı gibi sinemayı bu denli sevmeme ragmen, gerçekten şöyle esaslı bir sinema kültürüne sahip olmadıgımı üzülerek belirtmek istiyorum.Peki neden olmadı derseniz belkide filmleri sadece izliyorum ve öylece bırakıyorum etkilendigim yerleri tartışmıyorum veya kötü olan yerleri pek önemsemiyorum sonuç olarak başka bir filmdede böyle hatalar görünce belkide yukarıdakileri yapmadıgımdan dolayı pek takmıyorum ama bunun sonucunda filme iyi veya kötü etiketini yapıştırıveriyorum.Oysaki tartışmak belkide kötü olarak nitelendirdigim filmin iyi yönlerinide ele alınca fena olmadıgına karar verebilecek bir ortam olabilir diyorum. Belki çok güzel bir film nebilim eleştirmenleri okuyoruz arkadaşlarımızdan bişeyler duyuyoruz.ve gitmekten vazgeçiyoruz ama belkide kaçırdıgımız hayatta görebilecegimiz en güzel film şahsen ben eleştirmenlerin notlarına pek dikkat etmiyorum yani onları kötü dedigi bir çok film benim hoşuma gitmişti bu iş zevk meselesi belkide diyorum eleştirmenlerle benim görüş açım farkli işte bu öneriyi sunmamın bir diger nedenide bu, bu çatı altındaki çogu arkadaşın düşünce ve bakış açıları birbirine yakın (yada ben öyle düşünüyorum) böylece buradan çıkacak eleştirilerin kendimce daha faydalı olacagını düşünmekteyim. Neyse bayagı zırvalamışım yine çenem düştü kusura bakmayın ve sürçin-i lisan ettikse affola Sevgi saygı bendenizden sizlere armagan olsun... ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>> kasif <<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º<!-- [Bu mesaj kasif tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (10 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar etmeyin yaw hadi ama bir satır bari yazın istiyoruz veya istemiyoruz diye.
Yani bakın yönetim ne güzel bir bölüm açmış öneri ve düşünceleriniz diye, bence bu konu forumdaki diger bir kaç konudan sonra en çok hit alan bölüm olmalı ama birilerinin ugradıgından bile şüphe duyuyorum bazen (yöneticiler hariç) Yani lütfen diyorum bakın elimizde forumla ilgili hertürlü eleştiriyi yapıcak bir bölüm var elimizde bir araç var ama bizler bunu kullanmıyoruz.Arkadaşlar fikirleriniz degerli bunları paylaşın degerlerinin farkına varın, görüşleriniz degerli bunları paylaşın... Hepimiz bilgisayar içindeyiz ondan bir örnek vereyim elinizde bir pc var ve birde işletim sistemi ama işletim sistemini kullanmıyorsunuz peki o pc ne işinize yarar veya nasıl çalıştırırsınız. sadece süslük annelerimiz üzerine dantel motifli süsler koysun diyemi alındı.(bu örnek olmadı ama anlayın işte) Bakın forumda böyle güzel bir bölüm var gelin bunu kullanalım hem forum gelişsin hem fikirlerimizi paylaştıgımız ortam zenginleşsin ve düzeyi artsın bunların hepsi bizim elimizde yönetimin degil. Bir söz vardır; herkes layık oldugu şekilde yönetilir tam olarak bu şekilde degildi belki ama olayın özü budur... Saygılar .. sevgiler ... ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>>>>>kasif<<<<<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
zoque, lemi ve (eğer varsa) diğer adminler olmadığına göre dönmelerini bekleyeceksin gibi
![]() Bu arada; zoque Istanbul' damı hala? (bi göründü, tekrar kayboldu )<!--[Bu mesaj jeologic tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (17 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!