|
|
#4 (permalink) |
|
|
.. Tabikide.. Formda yeni birisinin beni dost listesine alması beni sahsen tepkilendirmeden öte biçelişkiye sokar acaba ne icin aldı.. Kimbilir neler sorucak yada ne amacla beni dost listesine aldı.. Türü kibirlenmeler de doğabilir.. Tabi bu benim eleştirim..
Başkalarının fikirlerinide bu dogrultuda almak gerekir.. ilginç yanı ise "Kimlerin listesindeyim? acaba!" diye düşünmeye gerek kalmaz
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bu, şu şekilde aşılabilir.. üye kontrol panelinde.. sizi dost listesine ekleenleri görmek istermisiniz. gibi bir seçenek olur. isteyen bakar istemeyen bakmaz,
|
|
|
#7 (permalink) |
|
default halinde buddy ve ignore listesi icin aslinda ikonlar var, fakat kaldirdim onlari.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
pardon
ilk mesaji yanlis anlamisim. böyle bir secenek yok. benim bahsettigim sadece mesajlarin altindaki ikonlar arasinda istenilen kisiyi direk buddy ya da ignore listesine eklemek icin bulunan linklerdi.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!