|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Photoshop
merhaba Photoshop bölümünde dolasirken bisey farkettim. calismalarini sergileyen arkadaslarin (sagolsunlar) bazilari linkler kullanmislar. güzel, fakat aylar önce (hatta yillar önce ) yaptiklari calismalar icin verdikleri linkler calismiyor artik. hadi bir iki link olsa neyse... bu nedenle acilan bircok konu anlamini yitiriyor. calismalar olmadan yorumlarin anlamsiz oldugu düsüncesindeyim. cözüm: 1. o konular silinmeli2. iyi calismalarin linkleri tekrar aktif hale gertirilmeli3. böyle gelmis, böyle gitmeli
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bunun için forum'un imaj ekleme özelliğinin kullanılması sanırım en uygun çözüm. Eğer çalışmayı gönderen alan adını değiştirmeyeceğinden eminse kendi sunucunda sabit bir klasöre koyabilir çalışmasını.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Evet haklısın daha sonra okuyacak olanlar yazıyı okuduklarında " abi bunlar hangi resim üzerine konusuyo " denmemeli. Kendi calısmalarımı koydugum bi yer var zaten ama iclerinde eksikler var. Yerlerini uzantıları editleyerek ben ayarlarım şahsen. Diyerleri neder bu konuya bilmiyorum..!
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!