|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
Abi programlamaya bir girersem benim de ömrümü yer bitirirmiş! bay bay PHP! Fotoşop leyır braş! |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
PHP Code:
aşağıdaki gibi veriyor çıktıyı.. hepsinde derine gitmese bulcam belki ama ilk anakategoride en dibe gitmiyor ikincide gidiyor en derine kadar üçüncüde yine gitmiyor böle ilginç bişe.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 04.04.2003 (23:47) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Kırılımdan bahsettiğim şey:
bilgisayar->Anakartlar->Asus->TULS-2c Yukarıdaki menü 4 kırılımlıdır. Buna göre 4 tane while döngüsü ile basit şekilde en alt menüye kadar inilebilinir. bilgisayar->Anakartlar->Asus->TULS-2c bilgisayar->Anakartlar->Asus->CULS-2c bilgisayar->Anakartlar->Asus->P2B bilgisayar->Floppy bilgisayar->Ekrankartı->TNT2 M64 şeklinde bir menü oluşturmak için her kırılım için sorgu yapıp while döngüleri ile sorguyu yazdırmamız gerekir. Benim bildiğim bu tür menülerde kırılım noktası sayısını bilerek işlem yaptım. Sonsuz kırılımlı bir menü tasarlamadım şu ana kadar.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
hmmm. ok hocam. bana sonsuz kırılımlısı lazım işte... çünkü o kategorileri ben açmıyorum müşteri açıyor.
ona bir kısıtlama koymak istemiyorum.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
yok hocam. kafama koydum yapıcam bunu..
![]() artık gurur meselesi yaptım. iyi bir programcı değil miyim yoksa diye kendimle çatışıyorum içimde.. bu problemden o kadar bıktım ki konsantre olamıyorum. üzerine düşünemiyorum. ![]() neyse herkese teşekkürler...
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
![]() Kod:
<% tabSay=1 set rsFirst = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") sqlFirst = "Select * FROM cevaplar where int(catpid)=0" rsFirst.open SqlFirst,dbc,1 while not rsFirst.eof gelenTipidi=rsFirst("tipoid") for i=1 to tabSay%>-<%next%><%=rsSecond("tipname")%> call dongu donse.movenext wend set rsFirst=nothing sub dongu set rsSecond = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") sqlSecond = "Select * FROM cevaplar where int(tipid)="&gelenTipid rsSecond.open sqlSecond,dbc,1 while not rsSecond.EOF for i=1 to tabSay%>-<%next%><%=rsSecond("tipname")%> <%set rsKontrol = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") sqlKontrol = "Select * FROM cevaplar where int(catpid)="&gelenTipid rsKontrol.open sqlKontrol,dbc,1 if not rsKontrol.eof then gelenTipid=gelenTipid tabSay=tabSay+1 call dongu end if tabSay=tabSay-1 rsSecond.movenext wend rsSecond.Close Set rsSecond = Nothing end sub %>
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Çözüm bu soruyu sorduktan sonra hiç bakmadım kusasım gelio diye. ama bi arkadaş çözdü sağolsun
okuyan, cevap yazan, uğraşan herkese teşekkürler ![]() PHP Code:
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 07.04.2003 (10:10) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
düzeltiyorum
sonsuz kere içiçe kendisini çağırabilecek ağaç yapısı... tablo yapısı @scud'un verdiği yapıdadır...Kod:
<% server.ScriptTimeout=1000000000 set myAdo=server.CreateObject("adodb.connection") myAdo.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & "DBQ=" & server.MapPath("veritabaniadi.mdb") tabSay=1 gelenTipid=0 call dongu sub dongu set rsSecond = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") sqlSecond = "Select * FROM tabloismi where catid="&gelenTipid rsSecond.open sqlSecond,myAdo,1 while not rsSecond.EOF for i=1 to tabSay%>-<%next%><%=rsSecond("tipname")%><br><% set rsKontrol = server.CreateObject ("ADODB.Recordset") sqlKontrol = "Select * FROM tabloismi where catid="&rsSecond("tipid") rsKontrol.open sqlKontrol,myAdo,1 if not rsKontrol.eof then gelenTipid=rsSecond("tipid") tabSay=tabSay+1 call dongu end if rsSecond.movenext wend tabSay=tabSay-1 rsSecond.Close Set rsSecond = Nothing end sub %>
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu |