|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
phpnuke işini görür abi.. www.phpnuke.org du sanırım |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
üyelik scripti bi sürelik rafa kaldırıldı.
admin panelinde link.PHP?id=1 şeklinde linkler açılacak bi scripti olan varmı? mesela admin "link ekle" diyecek. adres : www.sitem.com/portfoy/index.php "ekle" ye basınca .. otomatik olarak bi id açacak ... hazır script ler var ama istediğim gibi bulamadım. elinde olan varsa lütfen yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
PHP bilmiyorum ama yukarıda "kapsamlı dediğimiz özelliği ekleyecek kadar bilgim var." cümlenizden yola çıkarak, mevcut bilgilerinizle nasıl yapacağınızı kısaca anlatmam lazım.
Veritabanınızda: id = Otomatik artan sayı link = 100 karakterlik bir string açın. veritabanınızdan aldığınız verileri, link olarak ekleyin ve id= 'den sonra gelecek olan sayı, veritabanınızdaki otomatik artan sayıyı verin. Yani id link 1 http://forum.zoque.net Aslında bahsettiğiniz mevzu, tablolamanın temel taşı gibi birşey denebilir. Bunu size kod olarak veremesemde, konuya bu şekilde yaklaşarak çözebilirsiniz mevcut bilgilerinizle. Birde, emanet scriptlerle işinizi görmemeye çalışıp, konu üzerine 10-15 gün kadar eğilirseniz, kendinize yetecek kadar iyi noktalara gelebileceğinize inanıyorum. Taşıma suyla, üyeliğin falan düşünüldüğü bir siteyi döndürülemez tahminimce. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Rize
|
Minik bir artı olayı da ben söyleyeyim bari. Hangi linke kaç defa tıklanıp ilgili sayfaya gidildiğiniz öğrenmek içinde bir de "hit" adlı bir sütun oluştursun. Her tıklamada hit'in değeri bir aratacak. Son durum şu;
id link hit
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() kısaca anlatmış olduğun bi scripti yazdıysan yada yazabilirsen ve benimle paylaşırsan memnun olurum.. teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Oo, eğer PHP 'de hallet diyorsan yapamam. Pascal bildiğim için delphi hiç yabancı gelmiyor ama oturupta üzerine yoğunlaşmadım. Ama yukarıda anlattığım gibi, eğer 10-15 gün kadar üzerine eğilirsen seni tatmin edecek kadar öğrenebilirsin. Yada, bol bol örneklerle daha seri olarak öğrenebileceğin ASP 'yi denemelisin.
Yinede, buraya yazılmazsa şayet, istediğin türden bir kodu ararım. Kolay gelsin.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
PHP Code:
link ekleme kodu da aşağıda.. PHP Code:
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|