|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
php kod yazarı
arkadaşlar herkeze öncelikle merhaba. yardım gerekti hemen tabii önce zoque forum :) bir proje üzerinde çalışıyoruz. güzel bir proje.. PHP coder'imiz gittiği için şuanda sıkıntılı anlar yaşıyoruz. konu hakkında detaylı bilgi veremiyorum maalesef :( bizim şöyle çok basit bir sisteme ihtiyacımız var: "siteye makaleler ve dosyaları admin menüsünden gönderebileceğimiz, aynı veritabanı üzerinde arama yaptırableceğimiz bir sistem. buna bazı ufak tefek küçük eklentilerde olabilir ama temelinde bu yatıyor." Vbulletin forum ile üyelik sistemini birleştirmeyide düşünüyorduk ancak sanırım şuan için gerek yok. yukarıda tırnak işareti ile belirttiğim gibi bize yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkarsa özelden lütfen mesaj atsın. eğer referansda belirtirse çok sevinirim. ben sizlere konu hakkında daha detaylı bilgileri özelden belirteceğim. iyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
merhaba
forum içinde yazamıyorum çünkü şuan duyulmaması gerekiyor. tırnak işaretinde belirttiğim gibi bir iş var sadece. bunu yapabilecekler bir referansla beraber bana özel mesaj atarsa ben konu hakkında detaylı bilgi vericeğim. ondan sonra zaten kabul etmek yada etmemek size kalmış ![]() ilginiz için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!