|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Wap'ta PHP uyumsuzlukları
Merhaba arkadaşlar, benim PHP destekli olarak yazdığım bir wap uygulamam var. Ama bazı garipliklerle karşılaşıyorum. Benim mi dikkatsizliğim var, yoksa wapla PHP arasında variable aktarmada mı bir gariplik var belirtirseniz sevinirim. Anlamıyorum, bütün gerekli bilgileri aldım, başka deneme bir sayfasında aşağıdaki imap_open() fonksiyonuyla denedim ve çalıştı. Ancak burada aynı veriler geliyor ve olmuyor. Bu arada aşağıdaki input değerlerinin aktarıldığı variable'lara bazı string fonksiyonlarını da uygulayamadım explode gibi. Ben mi variable'ı yanlış aktarmışım, bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu benim username'in ve şifrenin girildiği yer <p> Username <input name="username" size="15" /> <br/> Password <input type="password" name="pass" size="10" /><br/> <anchor>Log in <go href="list.PHP" method="post"> <postfield name="submit" value="1" /> </go> </anchor> </p> --- Bu da benim mail hesabına bağlandığım yer. PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Dediğiniz de olmadı. Üstelik başka bir deneme daha yaptım. Username değil de email adresini aldım inputtan. Oraya cstest@sabanciuniv.edu yazıyorum.
PHP Code:
Başka bir string denemesi, şu değeri cstest@sabanciuniv.edu'nun uzunluğunu strlen ile kontrol ettiğimde ne alakaysa 11 yazıyor. PHP Code:
Anlayamadım, string fonksiyonları mı çalışmıyor acaba wap variable'ları üzerinde? Mesaj Gremlin tarafından 18.06.2003 (14:03) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Re: Wap'ta PHP uyumsuzlukları
Alıntı:
PHP Code:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Merhaba arkadaşlar, çalışan bir kod buldum. Onda variable göndermeyi şu şekilde yapmış.
PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
$(username) verisi 11 karakterden oluşuyor. Yani değişkeni alamıyorsun. $(degisken_adi) şeklindeki yazım, wml ile ilgili bir sözdizimi. PHP bunları anlamaz. Bir de şöyle birşey dene bakalım. WML kodu. Kod:
<p>
Username <input name="u" size="15" /> <br/>
Password <input type="password" name="p" size="10" /><br/>
<anchor>Log in
<go href="list.PHP" method="post">
<postfield name="username" value="$(u)" />
<postfield name="pass" value="$(p)" />
<postfield name="submit" value="1" />
</go>
</anchor>
</p>
PHP Code: