|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Merhaba, PHP konusuna girmek ister ama hem vakit hem kaynak hemde araştıracak cesaret bulamazdım ASP içinde bir ara ugrasmis PWS kurmus aspturk.com evliyalarindan epey yardım almıstım. Kısmet bu geceyeymiş, bunu sizlerle de paylaşmak isterim. Anlatım + teknik destek + seviye.. helal olsun vallaha ![]() http://www.php.org.tr |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yeni Forum
Benim forum yöneticilerinden bir isteğim olacak. Şu sıralar sıklaşmaya başlayan, PHP+cgi vs sorularını+cevaplarını başka bir forumda toplasak ona da ServerSide yada işte WebProgramming desek olmaz mı? Herkes aradığını bulur böylece.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Bir insan evliya olmaya gorsun
![]() ilgilenen dostlara eski bir onerimi yineleyim. Yeni bir bolum acmak icin cihangir e mail atmak yada burada dile getirmek yerine bu konu hakkinda cok mesaj yazalim soru soralim artik bir kategoriyi goturecek degerde mesaj birikince zaten calinti sitelerin acilmasi gibi buna zorunlu kalacagiz. Mesela bi sinema bolumu hayranlari vardi heh hee nooldu? hani mesajlar hani seviyorum sizleri. ama PHP kurcalayalim. Soralim ogrenelim. Ozellikle verio bana yaptigi gibi unix ten nt server a gecmek icin 20$ isterse hemde aylik extra, o zaman hizla gecelim. ASP kasmaya ne lüzum
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
YeniYepyeni Forum
Evet darkstar'a katılıyorum bence şu anda ki potansiyel bile bunu kaldıracak düzeyde. En azından forum üzerinden görüp icq'dan konuştuklarım bunu gösteriyor. Bence yeni forum mantıklı
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
yeni bir konu acip
kalabalik etmek istemedim.. benim yeni farkettigim bir site den bahsedecegim.. http://www.gazi.edu.tr/ertan/ burada perl dersleri var.. bilenler pc magazine cd siyle bu sitedeki dersler verildi.. ilgilenenlere kaynak olur dusuncesiyle yazdim.. herkes kendine ii baksin.. |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!