|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Gaziantep
|
Miktar Yazarak Sepete Ekleme.. [PHP]
Selamlar ; Hotscripts'ten PHP ile hazırlanmış basit bir sepet buldum ,bu sistemi kendime göre uyarlayıp baya bir geliştirdim. Yalnız bir noktada takılıp kaldım.. Sorunum tam olarak şu. Bu sepet sisteminde ürünler listeleniyor yanında sepete ekle linkine tıklayarak ürün sepete ekleniyor. Veya ürün ayrınılarına girip miktar yazılarakta eklenebiliyor. Benim yapmaya çalıştığım şey ise , ürünlerin listelendiği ana sayfada her satır karşısına bir form field koydum , bunların karşısına adet girdiğimde ve sepete ekle dediğimde adetlerini yazdığım ürünlerin sepete eklenmesini istiyorum. Yaklaşık 2 hafta boyunca uğraştım fakat işin içinden bir türlü çıkamadım. Bu konuda fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
kusura bakma ama bu kadarcik bilgi ile kimse sana dogru duzgun yardim edemez. takildigin yeri kod olarak ortaya koymalisin ki, bakip problemi anlayalim. tabi buna vakti olan birilerininde cikip kodunu incelemesi gerekiyor.;(
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Gaziantep
|
Uzaytek aslında haklısın , bunu hiç düşünemiştim. ben sadece bir fikir olarak bilgi edinmek istedim.
Herneyse şimdi kullandıgım kaynak kodları buraya aktarıyorum , dediğin gibi birinin vakti olurda inceleyip yardımcı olabilirse sevinirim.. Class PHP Code:
PHP Code:
Benim anladığım kadarıyla miktar kısmı ki burada quantity olarak geçiyor, Sessionda tanımlı. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!