|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: PHP'de verileri dizdirirken sorun
Ya ben PHP'yi öğrenmeye yeni başladım da, bir yerde bu kodu gördüm dizdirmek için bunu kullanıyordu ben de aynen yazdım valla bi suçum yok yani benim ehe
.Ya burda while'lı satırda ne yapıldığının mantığını anlatırsanız sorun kalmayacak büyük ihtimalle. Mesaj ZuLuuuuuu tarafından 02.01.2004 (14:23) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
yeni mi öğreniyorsun kebabı sen yazmamış mıydın yoksa kebap ASP ile mi yazılmıştı
. kusuruma bakmawhile standart dongu komutudur orda result ın içindekileri mysql_fetch_array ile cekiyor ve sonuclar arrayına atıyor. sonrada baslık bilgisini yazdırıyor. ama sen en basta dongunun dısında bir kez çektigin için result zaten 2 den baslıyor. result sonuna geldiginde fetch_array false gonderir ve donguden cıkarsın |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
KeBAB ASP idi bildiğin gibi
![]() Hmmmm anladım mantığı yalnız peki şöyle yapınca bomboş bir ekran görünmesinin nedeni ne? : [PHP] $baglanti = mysql_connect("localhost","*****","*****"); mysql_select_db(deneme,$baglanti); $SQL = "Select * From veriler"; $sorgu = mysql_query($SQL,$baglanti); $sonuclar = mysql_fetch_array($sorgu); While ($sonuclar) { echo $sonuclar["baslik"]."<br>"; } [PHP] Yani $sonuclar değişkenine başta atama yapıyorum sonra while döngüsüne sadece değişkeni gönderiyorum ama boş ekran çıkıyor bu sefer. Mesaj ZuLuuuuuu tarafından 02.01.2004 (15:42) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
dogrunu yazayım da rahat et
![]() PHP Code: