|
|
#2 (permalink) |
|
Re: PHP Kaynakları
tesekkürler, böyle bir konu gerekiyordu zaten
ben birkac ana kategori olusturmaya calistim. bunlara ilaveten sende yenilerini olusturup, uygun gördügün siteleri buralara yerlestirebilirsin. diger kullanicilarda eklenmesini istedikleri site adini ve eklenmesini istedikleri kategoriyi belirtirlerse güzel olur.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
pdf dosya uretimi
PHP ile pdf dosya üretimi nasıl yapılır diyorsanız http://www.fpdf.org güzel bir kaynak. tutorial bölümünde yeni font ve encoding desteğinin nasıl ekleneceği anlatılıyor. pdflib kullanmıyor böylece herhangi bir şey yüklemenize gerek kalmıyor ayrıca pdflib ticari kullanımlar için ücretli imiş (ben fpdfin yalancısıyım bu konuda).
ihtiyacı olanlara yardımı dokunur umarım. ![]() Mesaj uzaytek tarafından 01.06.2004 (16:27) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
sitepoint
http://www.sitepoint.com/forums/showthread.php?t=78687
Sitepoint forumunda PHP ile ilgili gelişmiş kaynaklari listeleyen bir thread. benim gibi amatörlerin bakmasında fayda var. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bir tanede ben ekleyeyim. www.zeb.biz
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yukardaki kaynaklarin cogu ingilizce, türkce olanlar ise belli bir bilgisi olan kesime yazilmis makaleler.
PHP ögrenmeye sifirdan baslamis birisi icin, ders notu seklinde bir bilginin bulunabilecegi yer hakkinda bilgisi olan varmidir? Ben kendi aramalarimda turk-PHP.com adresinden Oktay Altunergil'in yazdigi PHP Dizin - PHP El Kitabina denk geldim ama bunun da yazilis tarihi 2003, simdiye kadar cok sey degismis olsa gerek. Elinde PHP ders notlari olan veya nereden PHP ye baslayacagim konusunda tavsiyede bulunabilecek varmi? |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!