|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Php 5.0.0
Alıntı:
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Merak etmeyin, oop'u biliyorum. Bu konuda bayağı bir seminere katıldım
![]() Sadece merakımdan ASP.net ile PHP nin karşılaştırılmasını (php5 tabi) rica ediyorum o kadar. Saygılar.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence bazı şeyler tercih meselesi. Sonuçta teknik olarak ASP.NET olsun PHP5 olsun (genel hatlarıyla) işinizi yaparsınız. İkisi de çok fazla kişi tarafından desteklenen diller. Burada daha önemli olan konu sizin ne kadar açık olmak istemeniz. PHP ile yazılan bir yazılım amigaOs üzerinde bile çalıştırılabilir. PHP size her zaman esneklik sağlar.. İstediğiniz web sunucusunu seçersiniz. Size uygun olan , sevdiğiniz yazılımları kullanırsınız. Yani özgürsünüz. Ama ASP kullandığınızda artık o teknolojinin gerektirdiği kapalı kutunun içine elinizi sokmak zorunda kalırsınız. Tercih meselesi..
Ayrıca deneyim çok önemli bence.. mesela ASP konusunda hiç deneyimim yok. Şu ana kadar 2 satır yazmamışımdır. Şimdi proje yapmak istesen PHP üzerindeki çok önce keşfettiğim ve kullandığım bir sürü şeyi ASP üzerinde keşfetmem gerekecek.Bence vakit kaybı. Çünkü aralarında bariz bir üstünlük yok.Özgür olmaktan başka.. Ayrıca Özgürlüğünüz için neleri gözden çıkartabilirsiniz ? ))Hepinizi iyi kodlamalar..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!